Тепловізор Hikmicro Falcon FQ50 (HM-TS46-50XG/W-FQ50) [83382]

Тепловізор Hikmicro Falcon FQ50 (HM-TS46-50XG/W-FQ50) [83382]

Продавець:Geekon

4.4/5  ( 1203 оцінок )

102 105

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вражаюче розпізнавання деталей

Підвищена чутливість у поєднанні з сенсором високої роздільної здатності та оптикою з більшою апертурою забезпечує найкращу якість, найбільш деталізоване та висококонтрастне, інформативне зображення за будь-яких погодних умов.

Надзвичайно висока теплова чутливість


Висока теплова чутливість забезпечує ідеальне розпізнавання деталей навіть у найскладніших погодних умовах, коли об'єкт та фон мають мінімальну різницю температур. Крім того, розроблений самостійно тонкоплівковий матеріал з оксиду ванадію з високим TCR значно покращує чутливість. Найдрібніші деталі об'єктів та фону можуть бути чітко ідентифіковані.

Термодатчик високої роздільної здатності


Оснащений висококласним тепловим сенсором з роздільною здатністю 12 мкм і роздільною здатністю до 640x512 пікселів забезпечує чудову температурну роздільну здатність, що гарантує високу чіткість і контрастність теплового зображення.

Об'єктив із надвеликою апертурою


Завдяки високопродуктивній асферичній германієвій лінзі надвелика апертура f/0.9 забезпечує найкращу здатність захоплення температурного випромінювання. У порівнянні з апертурою f/1.0 захоплення рівня температурного випромінювання збільшується на 19%. Чим більше діафрагма, тим більше інфрачервоного випромінювання може бути захоплене, і зображення набагато чіткіше.

Удосконалений алгоритм обробки зображень


Image Pro, самостійно розроблений алгоритм обробки зображень Hikmicro, забезпечує максимальну оптимізацію цифрового зображення в залежності від цілей та умов спостереження та забезпечує високоякісну передачу як цільових об'єктів, так і фону.

Ергономічний дизайн


Компактний циліндричний дизайн преміум-класу забезпечує ідеальне керування. Він дозволяє працювати однією рукою, а також оптимізований як для шульг, так і для правшів. Крім того, пристрій виконаний з м'якого та приємного для шкіри матеріалу, що робить його приємнішим для рук.

Довершений дизайн компонентів


Дизайн компонентів був значно покращений відповідно до відгуків користувачів, що більшою мірою відповідає потребам реальних сценаріїв використання. Розташування кнопок дуже зручне для користувача, а завдяки різним формам кожна функція може бути ідентифікована та керуватися інтуїтивно та швидко – навіть у рукавичках або у повній темряві.

Міцний магнієвий корпус

Міцний магнієвий матеріал корпусу запобігає корозії від поту, дощу, туману та роси. Об'єктив об'єктиву використовує технологію покриття SDLC, яка ефективно запобігає появі подряпин. Завдяки водонепроникності за стандартом IP67 пристрій можна занурювати у воду на глибину до 1 метра терміном до 30 хвилин. Воно ідеально підходить для постійного та часто жорсткого використання.

Потужний цифровий зум

Завдяки 8-кратному цифровому зуму об'єкти можуть бути надійно ідентифіковані та розпізнані в будь-який час, жодна деталь не залишається прихованою навіть на великій відстані.


Характеристики

Живлення
Час автономної роботи, год
Вага, г
  • 636
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення