Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder TH35 (HM-TR13-35XF/W-TH35) [83376]

Тепловізійний приціл Hikmicro Thunder TH35 (HM-TR13-35XF/W-TH35) [83376]

Продавець:Geekon

4.4/5  ( 1203 оцінок )

72 631

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Перевага нічного полювання з HikMicro Thunder TH35

Тепловізійний приціл HikMicro Thunder TH35 є інноваційним пристроєм, що володіє високою ефективністю і широким функціоналом. З його допомогою нічне полювання стає справжньою пригодою, а результати вражають навіть найдосвідченіших мисливців. Створений з високоякісних матеріалів приціл відрізняється неперевершеними експлуатаційними характеристиками, що дозволяє мисливцям регулярно поповнювати свою колекцію трофеїв.

Виявлення цілей у будь-яких умовах

Основою прицілу є тепловізійна матриця високої чутливості 384x288 з розміром пікселя 17 мкм, що забезпечує можливість легко виявляти потенційні цілі навіть за умов абсолютної темряви. Користувачі можуть виявляти об'єкти, що випромінюють тепло, з відстані до 1800 метрів, що значно збільшує шанси успішного полювання.

Різноманітні функції для ефективного використання

HikMicro Thunder TH35 оснащений передовим мікродисплеєм з роздільною здатністю 1280х960 пікселів, завдяки чому користувачі отримують зображення високої якості з чудовою чіткістю та деталізацією. Прилад також включає високочастотне ядро для отримання зображень в режимі реального часу, що дозволяє вести спостереження і стрілянину за об'єктами, що швидко переміщаються.

Універсальність та довговічність

Серед інших важливих функцій прицілу – 4 типи візира, що відображаються у 4 різних відтінках для спрощення процесу прицілювання, стадіометричний далекомір для визначення балістичних налаштувань, необхідних для влучних пострілів, а також енергоємні акумулятори до 4 годин без підзарядки. Все це робить HikMicro Thunder TH35 ідеальним вибором для будь-якого мисливця.

Характеристики

Живлення
Вага, г
  • 750
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення