Плитоноска WAS Warrior DCS Special Forces Releasable (швидке скидання)! (W-EO-DCS-R-L-MC)

Плитоноска WAS Warrior DCS Special Forces Releasable (швидке скидання)! (W-EO-DCS-R-L-MC)

Продавець:warriordealerukraine

10 500

9 200

Замовлення вiд 1 шт

7

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Знімна система є легким броненосієм, який приймає рішення як з м'якою, так і з жорсткою бронею спереду, ззаду і збоку.
Вбудовані кишені. Рюкзак з усіх боків покритий кількома рядами 1-дюймової злагодженої камуфляжної стрічки MOLLE, яка дозволяє прикріплювати великий вибір підсумків у різних конфігураціях для конкретних місій.

2 бічні пояси дозволяють відкривати та застібати обома руками за допомогою липучок Mil Spec, пришитих до нижньої передньої частини рюкзака та затиснутих під передньою панеллю. Передня панель має 3 вертикальні ряди MOLLE та 6 горизонтальних петель MOLLE, які дозволяють безпосередньо прикріплювати легкодоступні предмети, такі як підсумки для журналів. Петлі для великого пальця у 1-дюймовій лямці значно прискорюють рух передньої панелі вгору, дозволяючи розстебнути будь-який пояс.

Внутрішні стінки багажника мають 3/8-дюймову сітчасту підкладку 3D Spacer, яка дозволяє теплу тіла випаровуватися, що у поєднанні з його здатністю пропускати потік повітря через сітку забезпечує чудовий ефект, що охолоджує. Сітка 3D Spacer має позитивний стиск, що значно підвищує рівень комфорту оператора. Плечові секції рюкзака складаються з двошарової 2-дюймової камуфляжної стрічки Mil Spec і покриті знімними м'якими рукавами, які допомагають розподілити вагу вантажу багажника на плечі оператора. Рукави також можна відкрити, щоб пропустити кабелі зв'язку та гідратаційні трубки, які повинні бути прокладені.

Задня частина багажника має посилену 2-дюймову камуфляжну ручку Man Down для вилучення поранених.

Плитоноска повністю знімний, якщо користувачеві потрібно швидко зняти його в екстреній ситуації, наприклад, якщо він впаде у воду, або якщо медику необхідно буде лікувати серйозну травму. Тримач включає в себе внутрішню тросову систему з двостороннім тяговим зусиллям. Важель розчеплення надійно розташований у плечі і дозволяє плавно та швидко розділити передню, задню та бічні частини рюкзака на окремі компоненти. Рюкзак повністю регулюється за розміром на плечі та обхватом.

Всі нитки є конструкцією з нейлоновою зв'язкою типу 69, стійку до плісняви, впливу УФ-випромінювання і розкладання під впливом води, тепла і холоду.

Зверніть увагу: бронежилет DCS не забезпечує балістичного захисту, балістичні пластини та м'яка броня продаються окремо.

Характеристики

Розмір
Матеріал жилета
  • 1000D Cordura
Колір
  • Мультикам
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами