Питання покупців про Стартовий шумовий пістолет RETAY PM Макарів ПМ (9 мм)

Цікавить додаткова інформація?
  • Олександр Голд
    Відгук від покупця. Продавець: InteroLife

    Сталося непорузуміння. Ситуація вирішена. Дякую.

    • Продавець InteroLife

      Доброго дня. Раді що ситуація вирішилась для всіх з гарним настроєм. На жаль буває навіть у якісного товару брак, в такому випадку товар знаходиться на гарантії і всі питання вирішуються як найшвидше з мінімальною шкодою для всіх сторін. Адже для нас це важливо, і не тільки на словах, орієнтуємось на те, щоб після покупки клієнт залишався задоволеним та знаходив друга у вигляді нашого магазину.

  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: InteroLife

    Відправив цей пм вам назад, сплатив послуги нп та більш того курьерську доставку в ваш офіс. Загалом 105 грн. Бажаю повернути свої кошти за несправний товар. Та пораджу всім покупцям користуватися накладенним платежем та ретельно перевіряти в відділеннях налісланий вам товар.

  • Олександр Голд
    Відгук від покупця. Продавець: InteroLife

    Здовья бажаю. Сьогодні отримав. Не здійсдійснив жодго пострілу і ваш пм заклинив - на предохоронник встав і не зруше змісця. Я офіцер і маю досвід зі зброєю понад 20 років... Це заводський брак, тому поверніть кошти або обміняйте на робочий. Тільки отримав і чечез годину сповістив про несправність. Зара, в пн вишлю сплачу достаку нп 76 грн. Та чекаю заміну чи поверннення коштів. Я нездійснив жодного пострілу, це брак. З ПОВАГОЮ. В моїх руках побувала чи мало зброї але це нижче плинтуск.