Ніж Extrema Ratio MF2 MIL-C Black (1000.0142/BLK)

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 113
Вага з піхвами
  • 194 г

Ніж Extrema Ratio MF2 MIL-C Black (1000.0142/BLK)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

22 494

Немає в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ножова компанія Extrema Ratio славиться не лише своїми ножами з фіксованим клинком, але й фолдерами. Один із яскравих представників складаних тактичних ножів від Extrema Ratio – лінійка MF. Ця абревіатура розшифровується як Medium Folder, що позначає головну характеристику лінійки – складаний ніж середнього розміру. Універсальна, збалансована та міцна конструкція ножа MF робить його незамінним помічником для виконання тактичних завдань, для EDC або в умовах міста. Широкий клинок профілю Drop Point наділяє ніж відмінними колючими і різальними якостями, а легована кобальтом сталь Böhler N690 твердістю 58 HRC добре витримує інтенсивні навантаження, у тому числі і поперечні. Фінішне покриття клинка Black Oxide MIL-C-13924 чудово захищає від корозії і може змінюватись в залежності від моделі чисто чорне або з лазерним гравіюванням у вигляді маскувальних смуг. Для комфорту та впевненості під час використання, на обусі розміщений ряд масивних насічок для упору великим пальцем. Приводиться в робоче положення як лівою, так і правою рукою, за допомогою двостороннього шпеника. Фіксується у відкритому вигляді за допомогою надійного замка Liner Lock. Extrema Ratio подбала про безпеку і для запобігання випадкового відкриття був встановлений запобіжник, який надійно фіксує клинок у відкритому або закритому положенні. Також лінійка MF отримала нововведення – регулювальний осьовий гвинт, завдяки якому можна відрегулювати плавність виходу клинка. Накладки на руківї виготовлені з алюмінієвого сплаву Anticorodal вищого ступеня очищення. Цей матеріал має неймовірну стійкість до корозії, надзвичайно міцний і витримає найважчу роботу. Ергономічна форма руківя, розроблена за унікальною технологією ERMH (Extrema Ratio Multipurpose Handle), що базується на принципах кінезіології, комфортно лягає в руку. Також передбачена велика підпальцева виїмка для зворотного хвату. Для зручності носіння встановлена двостороння кліпса глибокої посадки. Модельний ряд має модифікацію – MF2, в якій передбачений фліпер, а також додатковий обмежувач на руківї для більш впевненого та комфортного хвату.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 4
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 113
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».