Підсадний голуб SOLOGNAC 900 3D з оксамитовою обробкою

Підсадний голуб SOLOGNAC 900 3D з оксамитовою обробкою

Продавець:ONEFIT

4.9/5  ( 39 оцінок )

320

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Наша команда розробників товарів для полювання створила цей муляж голуба з високореалістичною оксамитовою обробкою для ефективного приваблення птахів.

Переваги

Візуальний вплив

Реалістичний муляж голуба завдяки оксамитовій обробці та якості кольорів.

Стійкість до стирання

Сітчаста сумка для транспортування опудала й захисту обробки від пошкодження.

Універсальність

Дві можливі позиції голуба (нахилена та пряма) завдяки стержню.

Еко-дизайн

Муляж із вторинного поліетилену високої щільності, що підлягає 100%-й переробці.

Опис

Підсадний голуб з більш реалістичною, високоякісною оксамитовою обробкою

Наша мета в Solognac, коли мова йде про полювання на перелітних птахів, це — створити сприятливі умови для зустрічі з дикими голубами, тобто зменшити дистанцію між птахом та мисливцем. Саме це підштовхнуло нас зробити муляж 900 ще реалістичнішим, а саме — з оксамитовою обробкою. Високоякісна 3D-обробка виглядає більш природно та менше виблискує на сонці.

Створення високореалістичного муляжу вимагає проведення численних випробувань

Під час полювання на диких птахів у польоті дуже важливо, щоб зграя опудал виглядала максимально реалістично. Завдяки оксамитовій обробці та різним колірним відтінкам ця модель менше виблискує на сонці. Після численних випробувань у польових умовах ми переконалися, що цей муляж додасть твоїй зграї опудал більш реалістичного вигляду.

Кроки на шляху до створення підсадного голуба з оксамитовою обробкою

Це опудало розроблялося у декілька етапів. Взявши за основу модель 500, ми додали оксамитову обробку та отримали муляж 900. Наші команди провели безліч досліджень, щоб обрати покриття найвищої якості й потрібну кількість кольорів для отримання надреалістичної обробки.

Універсальний муляж: дві можливі позиції завдяки знімному стержню

Коли йдеш влаштовувати свою мисливську засідку, зазвичай береш із собою багато спорядження: рушницю, засідку, сумку тощо. А для полювання на диких птахів часто доводиться брати з собою 15, 20, 30 або більше муляжів. Зверху на цій моделі є два отвори, які дозволяють обирати положення муляжу: він зображає голуба, що годується, або голуба, що стоїть, завдяки вбудованому стержню. Цей стержень закріплюється під муляжем (щоб не нести всі елементи окремо і не втратити стержень).

Сітчаста сумка для транспортування — в комплекті

Прислухавшись до користувачів, наші команди розробників дізналися, що любителі полювання хотіли б мати сумку для транспортування опудал, яка б не шкодила оксамитовому покриттю. Ми уважно вислухали відгуки. Тож вирішили запропонувати сітчасту сумку на шнурку для захисту муляжів під час транспортування. Чому сітчасту? Тому що її легко чистити від бруду та піску.

Еко-дизайн

Екологічний вплив процесу розробки муляжу був дуже важливим фактором. Замість того, щоб обрати звичайний пластик для створення цього опудала, наші інженери змогли зменшити його вплив. Як? Завдяки використанню 100%-го вторинного поліетилену високої щільності. Муляж зроблено з вторинних матеріалів, тому його можна віддати на переробку після закінчення терміну служби.

Як розташувати голубів на землі

Рекомендується попіклуватися про розташування муляжів диких голубів. Потрібно взяти до уваги три основні фактори: напрямок вітру, напрямок, звідки летітимуть дикі голуби, та місце твого розташування. Можливі декілька різних позицій; за ідеальних умов (вітер дме тобі в спину, голуби прилітають спереду), розташуй муляжі на землі за 20-25 м від твоєї засідки у формі широкої літери «U», щоб птахи прилітали та сідали посередині.

Кілька хитрощів, щоб збільшити твої шанси привабити диких птахів

Щоб збільшити реалістичність зграї голубів, рекомендуємо доповнити її нашими об'ємними моделями серії 100 або 500 та рухомими муляжами, розміщеними проти вітру (наприклад, птахи з крилами, що рухаються) для створення руху. Окрім того, не забудь попіклуватися про камуфляжний одяг та засідку! Наприклад, зверни увагу на наші засідки для маскування. Завдяки цим хитрощам ти зможеш побачити, як птахи летять здалека, сповільнюються, ширяють та спускаються на землю.

Розміри та вага

Довжина: 32 см.Ширина: 17,5 см.Висота: 16 см.Вага: 235 г (без стержня і сумки).Стержень: 15 г.Сумка: 35 г.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами