Ніж Opinel №9 VRI (нерж), 204.78.03

4 відгуки

Код:  383023503

Ніж Opinel №9 VRI (нерж), 204.78.03

4 відгуки

Код:  383023503

Продавець:Рибалка в Україні

4.9/5  ( 567 оцінок )

482

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Розкішна версія класичного ножа зі складним лезом від Opinel із більш ніж 100-річними традиціями у виробництві ножів. Opinel No.9 Lux Oak - це дуже легкий складаний ніж з ручкою з дуба.
Лезо в ножах Opinel фіксується поворотом металевого кільця біля основи рукоятки. Система фіксації леза з кільцем, що обертається, була запатентована в 1955 році під назвою Virobloc і досі успішно використовується в продукції Opinel.

Клинок ножа Opinel No.9 Lux Oak – кліпсовий, виготовлений із модифікованої нержавіючої сталі Sandvik 12C27. Лезо має повний плоский зріз, що при невеликій товщині леза забезпечує відмінні ріжучі властивості.

Ніж має добре профільовану рукоятку, виготовлену з красивого лакованого дуба, що гарантує міцне захоплення та приємний теплий дотик. Слід пам'ятати, що не можна піддавати ручці впливу води, оскільки натуральна деревина вбирає вологу і може змінити властивості.

Ніж Opinel No.9 Lux Oak – ідеальний інструмент для людей, які цінують традиції та унікальні природні матеріали. Незамінний під час походу чи подорожі до лісу. При правильному використанні та догляді він прослужить вам багато років.

Відгуки покупців 4

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».