Тепловізор AGM TAIPAN TM15-256 тепловізійний монокуляр теплик

1 відгук

Код:  383311872

Тепловізор AGM TAIPAN TM15-256 тепловізійний монокуляр теплик

1 відгук

Код:  383311872

Продавець:The best buy

38 462

28 628

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор AGM Taipan TM15-256 – це монокулярний тепловізор американського виробництва, що відноситься до серії моделей середньої дальності. Технічних характеристик обладнання буде достатньо, щоб виявляти обсяги на відстані більше 700 метрів. При цьому має низку додаткових функцій, завдяки яким тепловізор AGM Taipan TM15-256 буде максимально стабільним та ефективним при роботі в різних умовах експлуатації.

ОСОБЛИВОСТІ ТЕПЛОВІЗОРА AGM TAIPAN TM15-256

Тепловізійний монокуляр здатний виявляти об'єкти на відстані до 708 метрів, чому сприяє встановлена інфрачервона матриця з роздільною здатністю 256х192 пікселів. Німецька оптика здатна фіксувати навіть незначні зміни температури, забезпечуючи повну картинку всього, що відбувається.

Встановлено об'єктив із широким кутом огляду F15/f1.0, у якому передбачено цифрове збільшення на х1,5 та х8. Можливе плавне наближення картинки. Встановлена германієва лінза повністю прозоро і має ідеальну форму, тому виключені будь-які спотворення картинки. Гарантовано мінімальна кількість шуму та висока деталізація всього, що відбувається.

Користувач зможе вибрати для себе оптимальну палітру кольорів з 4 варіантів, тому можна буде вибрати відповідний варіант, залежно від погодних умов і уподобань. Також передбачені додаткові налаштування контрасту та шумоподавлення.

Для перегляду того, що відбувається, встановлено дисплей з технологією LCOS і розміром 0,2 дюйма з роздільною здатністю 720х540 пікселів. Окуляр оснащується лінзовою системою, що збільшує, завдяки чому можна забезпечити повнорозмірний формат обладнання. Контраст екрана можна регулювати в 5 положень. Такий дисплей має низький рівень енергоспоживання, завдяки чому продовжується час автономної роботи обладнання.

Встановлено далекомір, завдяки якому можна буде визначати точну відстань до об'єкта. Для стеження за об'єктом є функція відстеження найгарячіших точок – на екран вказується гаряче місце, тому буде зручно відстежувати рух у динаміці.

Вбудований модуль Wi-Fi дозволяє фіксувати на відео абсолютно все, що потрапляє в поле зору і передавати це на смартфон або планшет. У тому числі є можливість перегляду потокового відео за допомогою смартфона або планшета на базі iOS та Android. Також всю інформацію можна зберігати на внутрішній пам'яті об'ємом 8 гігабайтів.

Корпус із пластику сприяє тому, що тепловізор AGM Taipan TM15-256 буде надійно захищений від вологи, пилу та інших зовнішніх факторів. Рівень захисту становить IP67, тому навіть при короткочасному зануренні у воду працюватиме стабільно. Є кріплення під штатив для спостереження зі стаціонарного стану. Працює обладнання у широкому діапазоні температур.

Встановлено літієвий акумулятор з тривалістю 8 годин навіть при активній експлуатації. Має роз'єм Type-C для заряджання від розетки або павербанку. Зарядний шнур USB Type-C йде у комплекті.

КОМПЛЕКТАЦІЯ ТЕПЛОВІЗОРА AGM TAIPAN TM15-256

Комплектується тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM15-256 всім необхідним для початку роботи:

  • тепловізор;
  • кришка для захисту об'єктива від подряпин;
  • кабель USB для передачі інформації та зарядки;
  • сумка для зберігання та транспортування;
  • тканина, призначена для очищення оптики;
  • керівництво користувача;
  • гарантійний талон.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Живлення
Матриця
  • 12 мкм VOx неохолоджуваної решітки фокальної площини
Інтерфейси та роз'єми
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 640х512
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення