Тепловізійна камера тепловізор Hikmicro Gryphon GQ35 1800м Монокуляр (Kali)

Тепловізійна камера тепловізор Hikmicro Gryphon GQ35 1800м Монокуляр (Kali)

Продавець:GabRus

4.6/5  ( 429 оцінок )

226 799

149 999

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізій Hikmicro Gryphon GQ35

Тепловізійна камера HikMicro Gryphon GQ35 – найпотужніша модель інноваційної лінійки монокулярів від світового гіганта індустрії Hikvision Digital Technology Co., Ltd. Компанія є безперечним лідером у постачанні готових рішень у системах відеоспостереження на основі тепловізорів.Грифон GQ35 – отримав низку інноваційних рішень, які раніше застосовувалися виключно професійною тепловізійною технікою. Монокуляр оснащений відразу двома камерами: цифровою та тепловізійною. Опція поєднання різних зображень вивела функціонал та якість картинки на новий, «космічний» рівень.

Дальність виявлення становить 1800 метрів. Прилад розроблявся для широкого кола завдань. Сфера застосування не обмежується лише полюванням. Просунута оптика може використовуватися для спостережень при проведенні пошукових та рятувальних місій, охороні та патрулюванні території в єгерських та мисливствознавчих господарствах, сфері ЖКГ при виявленні теплових втрат та витоків тощо. Всепогодне виконання дозволяє використовувати тепловізор в найкритичніших умовах при широкому діапазоні температур, від -30 до +55°С. оптичної камери використовує цифрову матрицю Progressive Scan CMOS 1/2” 1960х1280 з високою чутливістю в ІЧ області спектру (400 – 1000 nm). Тепловізор побудований на нових, високошвидкісних FPA матрицях виробництва HikMicro TechnologyТМ(Vox 640х512 pix. @ 12 µm (NETD)

  • Wi-Fi модуль, додаток « T-Vision» в App Store(iOS) та Google Play TM (Android);
  • Стадіометричний далекомір на три встановлені значення;
  • Міцний пластиковий корпус, клас вологозахисту по IEC 60529 - IP67;
  • Система живлення – Li-ion акумулятор, час автономної роботи 4,5 години;
  • Можливість підключення зовнішнього джерела живлення Micro-USB, Type-C;
  • Діапазон робочих температур: від -30 до +55 ;С;
  • Артикул виробника HM-TS26-35QG/WV-GQ35;
  • Вага 0,48 кг.
  • Дальність виявлення 1800 м

    Тепловізійна камера Хікмікро Гріфон GQ35 - одна з найбільш дальнобійних » моделей серії. Дистанція виявлення ростових теплоконтрастних цілей становить 1800 метрів. Домогтися значних результатів вдалося завдяки впровадженню цілої серії передових технологічних рішень, а саме: високочутливим сенсорам VOx 640 х 512 pix. @ 12 µm (NETD Тепловізійний монокуляр HikMicro Gryphon GQ35 має різні колірні схеми відображення, кожна з яких має певні переваги, оптимальна для використання у різних умовах спостереження під час вирішення певних завдань. Також можна використовувати кілька режимів.

    Доступні для вибору палітри кольорів та наступні режими:

    • White Hot (Гарячий білий);
    • Black Hot (Гарячий) чорний);
    • Red Hot (Гарячий червоний);
    • Fusion (Кольоровий);
    • Режим Visible (Злиття);
    • Режим Image Fusion (Поєднання цифрового зображення та теплової сигнатури).

    Палітри з контрастними, гарячими відтінками «White Hot», «Black Hot» та «Red Hot» оптимальні при пошуку об'єктів на великих відкритих просторах, з їх допомогою можна швидко виявити об'єкт на великому видаленні навіть у складних метеоумовах з поганою видимістю.

    Палітра «Fusion» підходить для ближніх спостережень, за її допомогою легше ідентифікувати мету. По глибині відтінків кольорів можна визначити найбільш теплі місця на поверхні.

    «Visible» режим злиття. На одному зображенні відображається група кольорів: білий, жовтий, червоний, рожевий, пурпуровий, кожен з яких відповідає за температурний діапазон. Найбільш ефективний при спостереженнях на коротких дистанціях під час ідентифікації цілей.

     «Злиття зображень» - цей режим здійснює суміщення, що отримується з цифрової камери зображення з тепловою сигнатурою. У ручному режимі можна змінити рівень прозорості. Використання цього режиму дозволяє отримати максимальний рівень інформативності та деталізації. Подібні технології раніше використовувалися виключно у професійному тепловізійному устаткуванні. Progressive Scan, побудованої на чутливому сенсорі CMOS, HD якості 1920 року × 1080 рх. Матриця адаптована до роботи в інфрачервоному діапазоні, від 400 до 1000 nm, чутливість сенсора 0.001 Lux дозволяє отримувати якісну картинку в умовах з гранично низьким рівнем освітленості. Доступне ведення спостереження у глибоких сутінках без використання тепловізійного каналу.

    Тепловізійний блок< /p>

    Тепловізійна камера HM-TS26-35QG/WV-GQ35 як чутливий термодатчик використовує високошвидкісні матриці фокальної площини FPA. Розмір монокристалу у цієї моделі 640 х 512 pix, щільність посадки детекторів 12 μm, поріг температурної чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) Потужна оптика

    HikMicro Gryphon GQ35 має довгофокусний, парний об'єктив F35/f 1.0, що вловлює достатню кількість корисного сигналу, для побудови якісного зображення навіть віддалених об'єктів. Передня лінза виконана з Німеччина (32Ge), повністю прозорого в довгохвильовій частині спектра електромагнітного випромінювання матеріалу. Діапазон оптичного збільшення становить від 2 до 16 разів. Доступно плавне збільшення та дискретний цифровий зум з кроком х1, х2, х4, х8. Кут поля зору – 10,9° × 8,8, що в лінійному виразі відповідає області простору 19 х 15 метрів на видаленні в 100 метрів. Мінімальна дистанція фокусування – 2 метри, різкість наводиться шляхом обертання низькопрофільного кільця на об'єктиві. 0.39 inch) дисплей роздільною здатністю 1024х768 пікс. Доступно гранично чітке та насичене зображення мети з великою глибиною кольорів. За відтінками палітр легко орієнтуватися, визначаючи найбільш "гарячі". місця на поверхні цілі. Технології OLED мають низький рівень енергоспоживання та адаптовані до роботи в умовах низьких температур, аж до -30°С. Дисплей має можливість зміни інтенсивності свічення. Винос окулярної точки 14 мм. Можливість діоптрійного коригування окуляра в межах ± 3,5 дптр, дозволить адаптувати картинку для людей з ослабленим зором.

    Мобільний додаток T-Vision

    Мобільний додаток «T-Vision» дозволяє інтегрувати тепловізор Хікмікро Грифон GQ35 з будь-якими iOS та Android пристроями. Обмін даними відбувається за стандартним протоколом Wi-Fi, Користувачам доступні функції обміну даними, дистанційне керування та використання пристрою як «точки доступу», отримуючи сигнал потокового відео відразу на кілька гаджетів, що приймають. Для переходу до магазинів додаток App Store(iOS) та Google Play TM (Android) достатньо відсканувати відповідний Qr-код.

    Вбудований фото- відеорекордер.

    Монокуляр із тепловізором Gryphon GQ35 здатний писати якісне відео та робити фотографії у форматах .mp4 та .jpg. та роздільною здатністю 1024x768 пікс. Об'єм внутрішньої пам'яті 16 Гб, дозволяє зберігати десятки годин відео та кілька тисяч фотографій. Завантажити файли можна за прямим кабельним з'єднанням Micro USB Type-C або бездротовим способом за протоколом Wi-Fi. Також на корпусі є відеовихід CVBS для прямого кабельного підключення телевізорів або моніторів.

    Міцний пластиковий корпус вологозахист IP67

    Корпус Gryphon GQ35 виконаний з удароміцного пластику з класом вологозахист IP67, згідно з міжнародною системою стандартів IEC 60529. Чутлива електронна начинка надійно захищена не тільки від негативних проявів погоди від випадкових ударів під час падіння або неакуратного поводження. Допускається використання під інтенсивними атмосферними опадами в широкому діапазоні робочих температур від -30 до +55°С. Управління приладом гранично просте і не викликає труднощів навіть у непідготовленого користувача.

    Харчування

      4,5 години з максимальним рівнем енергоспоживання. Кришка батарейного відсіку розташована під окуляром, на зміну елемента, що сів, ви витратите не більше декількох секунд. Підтримується можливість підключення зовнішнього джерела типу «Powerbank» з інтерфейсом USB Type-C (кабель у комплекті). При тривалій експлуатації на морозі рекомендовано використання зовнішнього живлення, джерело завжди можна розташувати, наприклад, під одягом або використовувати неопреновий чохол, що утеплює.

    Комплект поставки:

      < li>Тепловізійний монокуляр HikMicro Gryphon GQ35;
    • Акумуляторна батарея 18650;
    • USB кабель тип С;
    • Зарядний пристрій;
    • Серветка для чистки оптики;
    • Інструкція з експлуатації;
    • Гарантійний талон.

    Характеристики

    Діяльність ідентифікації, м
    Мінімальна оптична кратність, х
    Максимальна оптична кратність, х
    Додаткові характеристики
    • Тепловізійна камера тепловізор Hikmicro Gryphon GQ35 1800м Монокуляр (Kali)
    Вага, г
    • 480
    Дивитися всі характеристики →

    Додати відгук до товару

    Оцініть товар
    • Погано
    • Так собі
    • Нормально
    • Добре
    • Чудово
    Додайте відео
    Додавайте до 5 відео з Youtube

    Додайте фото

    Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

    Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

    * Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення