ТОП ПРОДАЖІВ

Пневматична гвинтівка Hatsan 125 TH + Оптика + Чехол

Пневматична гвинтівка Hatsan 125 TH + Оптика + Чехол

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 219 оцінок )

13 999

12 599

Є в наявності

46

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплекатія : 

  • Гвинтівка
  • Оптика 4х32 
  • Чехол ( Колір на вибір) 
  • Кулі 400шт
  • Коробка
  • Інструкція по використанню

Оригінальне поєднання досить високої потужності та дуже привабливого дизайну від найвідомішого турецького концерну Hatsan

Початкова швидкість вильоту кулі становить 380 м/с, що говорить про чималу потужність гвинтівки та дає змогу стріляти на відстань 70 метрів. Тип боєприпасу — олив'яні кулі калібру 4,5 мм. Ця модель гвинтівки належить до пружинно-поршневого механізму дії, тому джерелом енергії тут є пружина. Однозарядна система. Неавтоматичний запобіжник, але зате автоматична система блокування. Система зведення та перезаряджання зброї відбувається так званим переламуванням дула. Завдяки величезній початковій швидкості польоту кулі, гвинтівка дуже потужна, саме тому її відносять до класу «Magnum».

Особливості

Пневматична гвинтівка Hatsan 125 TH має досить-таки зручний пластиковий приклад зі щокою «Monte Carlo» і ложе з пістолетною ручкою. Завдяки вищезгаданій технології «Monte Carlo», зброя стає дуже зручною в експлуатації як для лівші, так і для правші. Режим вогню — поодинокий. Також ця модель обладнана системою «Quattro Trigger», яка є новим курковим механізмом із поліпшеним спуском. Наявність у цьому зброї системи «Shock Absorber System» (SAS), робить стрільбу точнішою, оскільки йде поглинання удару та вібрації під час пострілу. Наявний стільниковий гумовий потиличник виготовлений за технологією «Triopad», що дає змогу максимально амортизувати відбій.

Прицільні пристосування

З прицільних пристосувань у пневматичної гвинтівки Hatsan 125 TH є прицільна планка (шириною 11 мм і 22 мм), а також мушка з фіброптими нитками контрастних кольорів. Завдяки цим нитям з'явилася можливість стрільби в темну пору доби, позаяк вони дають стрілку, що так само підвищує точність стріляння. Також є можливість встановлення оптичного прицілу. Є відкрита система прицілювання «Tru Glo».

Габарити

Загальна довжина зброї становить 1240 мм, довжина дула становить 500 мм, а маса гвинтівки становить 4,5 кг. Пневматична гвинтівка Hatsan 125 TH — чудовий вибір для стрільців. Ця зброя ідеально підійде як для спортивної стрільби, так і для полювання. На відміну від гвинтівки Hatsan 125, ця модель зброї має велику масу, великі габарити, але основною відмінністю є наявність ложа з вирізом для обхвату пальцями. Hatsan 125 TH — дуже потужна зброя.

Чохол нейлоновий

Чохол призначений для транспортування пневматичних гвинтівок зі встановленим оптичним прицілом. Виготовлений із непромокальної тканини з поліуретановою ПУ або ПВХ просоченням. Для захисту зброї всередині вшитий поролон завтовшки 20 мм. На підкладці пришиті ущільнення для захисту від прориву металевими елементами зброї. Для перенесення чохла передбачена ручка та ремінь. Довжина ременя регулюється за допомогою пряжки.

Внутрішні розміри: 130х21 см.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Тип кріплення оптики
  • База 11 мм (Ластівчин хвіст)
Тип зводу
Комплект постачання
  • Гвинтівка + оптика + чехол + кулі 400ш
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!