Пневматична гвинтівка Hatsan Edge + Оптика

Пневматична гвинтівка Hatsan Edge + Оптика

Продавець:КРАКЕН 1

4.9/5  ( 219 оцінок )

8 499

7 099

Є в наявності

17

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Комплектація : 

1. Гвинтівка
2. Оптика
3. Кулі 400шт
4. Коробка 
5 .Інструкція по використанню




Потужна пневматична гвинтівка Hatsan Striker Edge з посиленою пружиною + ОПТИКА 

Плюси пневматичної гвинтівки:

оптичний приціл робить розглянуте заняття ефективнішим; кулі для пневматики набагато дешевші можливість тренування в домашніх умовах; беззвучність пострілу під час використання спеціального обладнання — глушителя. довкіллям наноситься мінімальна витрата. Тудагу потрапляє куди менше отруйного свинцю;

Переваги Hatsan Striker Edge:

Низька вага (лише 3 кг) спрощує як стрільбу з цієї потужної гвинтівки, так і її транспортування. Висока потужність: початкова швидкість кулі 360 м/с дає змогу віднести Hatsan Striker Edge до гвинтівок магнум класу. Сталеве нарізне дуло завдовжки 420 мм гарантує довговічність і високу купчастість під час стрільби. Система Truglo fiber optics (колірні фібергласові світлонакопичувальні нитки спрощують прицілювання навіть за поганого освітлення). Зручний приклад з ударостійкого вологостійкого полімеру, з універсальною пістолетною ручкою. Захищена мушка, інтегрована з надульником для зручного "перелому" столу. Регульована у двох площинах за допомогою мікрометричних гвинтів прицільна планка. Можливість встановлення оптичного прицілу на 11 мм основу типу "ластівчин хвіст". Автоматичний запобіжник для запобігання випадковому пострілу.

Крім того, істотно підвищилася точність і купчастість. Також варто зазначити, що за наявності газової пружини гвинтівку можна тримати зведений тривалий час, без шкоди пневматиці. Ця модель поєднує в собі досить високу потужність і дуже привабливий дизайн. Вінтівки виготовлена з сучасного полімеру, стійкого до ударів, падінь, крім того, може використовуватися за різних погодних умов. Приклад Монте Карло обладнаний гумовим потиличником, для комфортного упору в плече та гасіння відбою. Крім того, колодка пістолетного типу обладнана виїмкою для великого пальця, щоб максимально зручно розташувати гвинтівку в руках під час стрільби. Полімерний надульник неабияк спрощує зведення.

Завдяки полегшеному прикладі типу "скелетон", зробленому з міцного полімеру, Hatsan Striker Edge важить лише 3 кілограми. А пістолетна ручка забезпечує зручний хват цієї гвинтівки та дає змогу стріляти з неї з однаковим комфортом як правшам, так і лівшам.

Hatsan Striker Edge Magnum , як і всі гвинтівки Hatsan, вирізняється високою надійністю, гарною купчастістю й точністю стрільби та слугуватиме вам багато років.

Характеристики

Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 420 мм
Тип зводу
Комплект постачання
  • Гвинтівка + оптика + кулі 400ш
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!