Туристичний компактний складний ніж BUCK з титановим покриттям і дерев'яною ручкою 14,7см

1 відгук

Код:  384406497

Туристичний компактний складний ніж BUCK з титановим покриттям і дерев'яною ручкою 14,7см

1 відгук

Код:  384406497

Продавець:AltStore

4.8/5  ( 132 оцінок )

375

285

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

45

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Сучасні туристи потребують компактного супутника, щоб приготувати обід, виконати дрібні підсобні роботи або нарізати сніданок і тонкі гілки для багаття. Для таких цілей величезні ножі швидше завдадуть незручності, ніж допоможуть. Саме для цих завдань ідеально підійде компактний складаний ніж Buck. Він чудово впорається з кожним із цих завдань, а за необхідності і допоможе зберегти життя. Конструкція кишенькового ножа має класичний дизайн та високу функціональність – це простий ніж із лезом Drop-point із заниженою лінією обуха. Форма клинка Drop-point ідеальна для проколу і проникнення в матеріал, що розрізається. Таке лезо має чудові колючі властивості, що полегшує процес різання. Сталь з титановим напиленням 3CR13 - це модифікована сталь марки 440А, яка загартована до твердості 58 HRC, і завдяки високому вмісту титанового шару її ріжучі властивості перевершують 420J2. Лезо добре тримає заточування і легко заточується. А замок типу Frame Lock запобігає випадковому закриття ножа.Лезо та рукоять з'єднані гвинтом, завдяки чому підтримується жорсткість з'єднань навіть після тривалого використання ножа. На лезі ножа є паз для відкривання пляшок, на рукояті є кліпса для зручного носіння ножа, а також можливість використовувати ніж як брелок.

Характеристики

Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Павло
    Відгук від покупця. Продавець: AltStore

    Качественный, удобный
    Вы

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».