Ніж Складаний Кишеньковий Класичний з Дерев'яною Рукояткою VD 43

Довжина клинка, мм
  • 112
Матеріал клинка

Ніж Складаний Кишеньковий Класичний з Дерев'яною Рукояткою VD 43

Продавець:StoreLink

4.7/5  ( 63 оцінок )

800

610

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нев'януча класика у сучасному виконанні. Рукоять ножа ергономічної форми, досить надійно та зручно лягає в руку. Рукоятка ножа утворена сталевими лайнерами та має красиві дерев'яні та сталеві накладки. Деревина, що використовується для виготовлення накладок, пройшла спеціальну обробку, стійка до вологи, гниття та шкідників. Теплі на морозі та приємні на дотик накладки відмінно гармонують з полірованим мечем. Ніж оснащений досить великим клинком типу "Танто" зі скосом обуха. Такий тип клинка іноді ще називають "Модифікований Танто". Дзеркально полірований меч виготовлений зі сталі 440С, яка досить довгий час вважалася кращою для ножів, поки на зміну їй не прийшли нові дорогі високотехнологічні сплави. Але досі це дуже популярний та гідний ножовий матеріал. 440С – досить тверда сталь, ножі з неї відмінно ріжуть і довго не тупляться. Ніж оснащений замком Back Lock, одним із найперших і найвідоміших замків, який іноді називають «хребет» за характерну металеву частину замку, що йде вздовж усієї «спини» рукояті ножа. Структура замку проста, але водночас дуже надійна. Той самий «хребет» одночасно виконує роль кнопки замка та стопора леза у відкритому стані. Важель-коромисло проходить вздовж усієї рукоятки і зачіпляється спеціальним гачком за проріз у «п'яті» леза. Роль пружини виконує тонка пластина всередині ручки. Стильний класичний ніж з цікавим клинком з відмінної сталі стане Вам надійною підмогою на природі та в побуті, а також чудовим подарунком.

ВИГЛЯД НОЖА: СКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 255

ДОВЖИНА ЛІЗА, ММ: 112

ДОВЖИНА РУКОЯТИ, ММ: 143

Товщина леза, ММ: 3.9

ШИРИНА ЛІЗА, ММ: 23

МАРКА СТАЛИ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: MIRROR POLISH

Товщина ручки, ММ: 17

МАТЕРІАЛ РУКОЯТКИ: ДЕРЕВО

НАЯВНІСТЬ КЛІПСИ: НІ

ТИП ЗАМКУ: BACK LOCK

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: НІ

МАСА, Г: 183

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 23
Товщина клинка, мм
  • 3.9
Довжина клинка, мм
  • 112
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».