Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) Saim SCT35 V2

Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) Saim SCT35 V2

Продавець:Smart Ward

4.8/5  ( 39 оцінок )

111 672

89 337

Є в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

тепловізійний прилад INFIRAY (IRay) Saim SCT35 V2

INFIRAY (IRay) Saim SCT35 V2 — компактний тепловізійний прилад від відомого китайського виробника. Оновлена версія другого покоління вийшла на ринок у 2021 році. Порівнюючи з попередниками, прилад отримав цілу низку технологічних удосконалень, спрямованих на поліпшення якості та комфорту стрільби в нічних умовах із ускладненою видимістю. Дальність виявлення паросткових фігур на видаленні понад 1800 метрів здатна задовольнити всі запити вимогливих клієнтів. Saim SCT35 V2 відкриє нові можливості для результативної стрільби на тих дистанціях, де просто пасує інша, навіть просунута нічна оптика. ьний постріл за великою дичиною можна зробити на відстанях до й понад 1 кілометр, за повного освітлення. Унікальні можливості вдалося реалізувати завдяки впровадженню передових теплочутливих сенсорів, виготовлених за новітніми 12 мкм технологіями та потужній німецькій оптиці. Зміни також торкнулися й цифрової начинки. Більш продуктивні процесори на льоту обробляють вхідні сигнали, перетворюючи високоякісне зображення з промальовуванням усіх найдрібніших деталей.

із тепловізором Infiray Saim SCT35 V2 обладнаний вбудованим фото- та відеорекордером, що дає змогу документувати все, що потрапляє в поле зору приладу. Обсяг вбудованої пам'яті збільшений до 32 Гб, даючи можливість записувати цілі мисливські сесії та зберігати сотні тисяч фотографій. Модуль Wi-Fi забезпечить інтеграцію й спільну роботу з цифровими гарантами. Тепер на борту є вбудований акселерометр, що контролює положення зброї та цифровий компас. На допомогу прихильникам далеких пострілів є масштабовані ьні сітки тактичного типу й опція «кадр у кадрі». тепловізійний прилад Infiray Saim SCT35 V2 відгуки від стрільців, які випробували його в ділі, отримав тільки добрива. Ударна стійкість до 6000 Дж дає змогу не турбуватися за збереження оптики під час стрільби навіть великим снайперським калібром. Захист від вологи на рівні IP67 допускає використання в будь-яких погодних умовах, попри наявність погодних опадів. На відміну від цифрової нічної оптики, тепловізійне обладнання не потребує ІЧ-підсвітки та чудово «відбиває» ціль за будь-якого освітлення. Виявити приталеного звіра ви зможете також і за відсутності прямої видимості крізь густий туман або щільний дим. Теплі об'єкти добре помітні в нещільній рослинності.

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 12 мкм (iRay Technology);
  • Тип матриць — VOx (оксид ванадію);
  • Частота оновлення кадрів тепловізора — 50 Гц;
  • Поріг теплової чутливості (NETD <40 mK)
  • Германієвий об'єктив F35/1.0 з фокусуванням від 5 м;
  • Оптичне збільшення 2,8 — 11,2, цифровий зум 1x / 2x / 4x;
  • Поле зору, градусів/м на 100 м -7,5 х 5,7 / 13,1 х 10;
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей — 1818 м;
  • Час увімкнення тепловізора менш ніж 3 секунди;
  • Зручне керування за допомогою 3 кнопок;
  • Кольоровий OLED дисплей 1024x768 пікс;
  • Настроювання різкості для різних умов спостережень, 4 режими;
  • Функція PiP (картка в картинці) для точного ювання;
  • Опція поліпшення якості зображення «Ultraclear»;
  • Вбудований акселерометр і цифровий компас;
  • 8 типів ьних сіток, що масштабуються;
  • Можливість зміни кольору (4 типу) і яскравості світіння ьних міток;
  • 4 профілі пристрілювання на різні дистанції/порожнина;
  • Ціна кліка 17 мм на 100 метрів, запас ходу 15 mil на 100 м;
  • Стадіометричний далекомір для визначення відстані;
  • Функція — «пристрілка одним пострілом»,
  • Кріплення — планка Пікатіні;
  • 4 колірні палітри зображення;
  • Міцний металевий корпус, вологозахист (клас IP67);
  • Система живлення — 2 батареї типу CR123;
  • Час автономної роботи 4 години;
  • Можливість під'єднання зовнішнього джерела живлення (USB Type-C);
  • тримає відбій калібрів до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64,.375H&H):
  • Діапазон робочих температур — 45 °C.+50 °C;
  • Габарити 195 x 61 x 61 мм;
  • Вага 0,42 кг.

Тепловізійний модуль

В основі тепловізійного блока лежать інноваційні оксид ванадієві (VOx) матриці власного виробництва — iRay Sensor Ceramic. Розмір монокристалу 384x288 pix, крок детектора 12 мкм. На відміну від поширених кремнієвих аналогів (a-Si), матриці VOx мають менший температурний коефіцієнт опору та надають стабільніше зображення. Щільність посадки пікселів у 12 мкм дала змогу на лад поліпшити якість зображення і збільшити поле зору самого приладу. Спектральний діапазон чутливості 7,5–13,5 мкм є в «окне» прозорості земної атмосфери. Довгохвильова частина ІЧ-спектра (LWIR Long-wavelength infrared) повністю задовольняє вимоги для виявлення випромінювання за температур від -50 до +50 °C. Нові FPA матриці мають нижчий поріг температурної чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <40 мК, що так само позитивно позначилося на якості одержуваного зображення. Блок працює з частотою оновлення кадрів 50 Гц, вести спостереження можна навіть за цілей, що швидко рухаються, без втрати якості.

Об'єктив

Infiray (IRay) Saim SCT35 V2 обладнаний ширококутним об'єктивом F35/1.0 з ручним фокусуванням. Стрілкам доступне оптичне збільшення 2,8 і цифровий зум до 11,2 крат. Наближати ціль можна як плавно, так і дискретно з кроком 1x/2x/4x. Кут поля зору на мінімальному збільшенні становить 7,5х5,7 градусів, що в лінійному вираженні відповідатиме зоні простору 13,1х10 метрів на видаленні 100 м. Ці можливості цілком досить для комфортного ювання та супроводу рухомих із невеликою швидкістю цілей. Треба не забувати, що зі збільшенням кратності ширина поля зору буде пропорційно зменшуватися. Передня лінза у виготовлена з германію (32Ge), цей матеріал, на відміну від звичайних скел, денний оптики, повністю прозорий в ІЧ-діапазоні та не створює перешкод для проходження сигналу. Об'єктив забезпечений захисною кришкою з відкидним механізмом. Фокусування на дистанцію здійснюється за допомогою обертання низькопрофільного кільця з тактильними виступами для пальців. Стрілок може маніпулювати тонкими настроюваннями в зимових або тактичних рукавичках.

Дальність виявлення до 1818 м

Для компактних тепловізерів дальність виявлення понад 1800 метрів до недавнього часу була межею мрій. Розробникам компанії IRay вдалося втілити це в реальність. Передові надчутливі сенсори VOx 384x288 pix. @ 12 мкм (NETD <40 mK) здатні вловити випромінювання теплих об'єктів на «космічних» для нічних облямівок. Також цьому сприяє потужна німецька оптика з ідеальною геометрією лінз. Помехою для виявлення не стане повна відсутність освітлення і перешкоди у формі туману або диму. Крім високої дальності виявлення Infiray (IRay) Saim SCT35 V2 має технічну можливість далеких пострілів на відстанях приблизно 1 кілометр. Для точного виконання таких завдань є тактичні візові сітки та великий запас ходу по вертикалі та горизонту. Найкращим інструментом для «найперських» пострілів великою дичиною буде лазерний далекомір. Вибрати потрібну модель можна у відповідному каталозі нашого магазину.

Записування відео та фото, модуль Wi-Fi

IRay Saim SCT35 V2 має вбудований фото- та відеорекордер, що дає змогу записувати якісне відео з роздільною здатністю HD. Модуль Wi-Fi забезпечує сполучення ПЗ у з будь-яким цифровим ґаджетом. Обсяг внутрішньої пам'яті збільшений удвічі та становить 32 Гб, що дасть змогу зберігати десятки годин відео та сотні тисяч фотографій. У зоні дії високошвидкісного інтернет-з'єднання доступне ведення прямих трансляцій на стримінгові платформи або в соціальні мережі. Фірмовий мобільний застосунок дає змогу самостійно завантажувати оновлені версії програмного забезпечення без відвідування сервісного центру.

Вісім ьних міток на будь-який смак

має 8 попередньо встановлених електронних сіток, що повторюють концепцію, реалізовану в денній оптиці, коли візор розташований у першій фокальній площині (FFP — First Focal Plane). Сітка збільшується в розмірах пропорційно зміні кратності, даючи стрільцям можливість для точних пострілів на середніх і дальніх дистанціях виносом точки ювання. Тактичні гіцири типу «Mil-Dot» оцінять шанувальники «найпінгу». Звичні мисливські варіанти типу: «хрест», «напівхрест» і крапка на всі 100 відсотків виправдають себе на дистанції прямого пострілу. Основними перевагами електронних івізирів є: немає проблем із паралаксом і ефекту «запереювання». Розміри елементів сітки (лінії та крапки) залишаються постійними. Комфортно цілитися можна навіть дрібними об'єктами на пристойному видаленні.

Колірні палітри

Можливість вибору колірної палітри зображення розширює можливості та функціонал у з тепловізором. Залежно від умов спостережень, типів цілі та температурного контрасту між поверхнею об'єкта, що спостерігається, й елементів довкілля мисливець може вибрати одну з 4 колірних схем зображення.

Доступні такі варіанти:

  • Гарячий білий (White Hot);
  • Гарячий чорний (Black Hot);
  • Гарячий червоний (Red Hot);
  • Різнобарвний (Pseudo color).

Палітри з контрастними «гарячими» відтінками «White Hot», «Black Hot» і «Red Hot» призначені для спостереження в умовах із високим температурним контрастом. Опціонал тепловізійного модуля оптимально підібраний для виявлення теплоконтрастних об'єктів на відкритих просторах, на схилах пагорбів, гір, на тлі лісового масиву та ін. Більше підходять для виявлення та стрілянини на середніх і далеких дистанціях. Колірна палітра «Pseudo color» призначена для коротких дистанцій і тривалих спостережень. М'які тони не навантажують зору та не викликають втоми. За глибиною колірного відтінку можна визначати найгарячіше місце на поверхні цілі. Отже, набагато простіше визначати трофейність тварини й точно наводити зброю в забійну зону.

Функція поліпшення якості зображення Ultra-Clear

Зарекомендувала себе фірмова опція «Ultra-Clear» тепер працює на потужнішому «залізі». Високопродуктивні процесори з оптимізованими алгоритмами оброблення сигналів набагато краще промальовують елементи, яких бракує. Унаслідок стрілок бачить чітке та контрастне зображення цілі з високим рівнем деталізації. Опція прекрасно підходить під час стрільби в складних погодних умовах і абсолютно немає освітлення. Чітка картинка позитивно позначається на результативності стрільби.

Функция картинка в картинке (PiP)

Цифрова функція (PiP — picture in picture) «картка в картинці» знайома багатьом користувачам сучасних тепловізійних ів. Під час її активації на екрані з'являється додаткове вікно меншого розміру зі збільшеною в кілька разів центральною зоною. Стрілок зі збільшеного зображення може точніше итися, наводячи зброю в забійну зону. Невеликі розміри вікна не ускладнюють візуального контролю за довкіллям, даючи змогу вести ьний вогонь навіть за рухомими з невеликою швидкістю цілей. Додатковим бонусом опції також є перехрестя сітки.

Пристрілка одним пострілом і профілі пристрілювання

Важливим складником тепловізійних ів Infiray (IRay) Saim SCT35 V2 є можливість пристрілювання одним пострілом. Для приведення зброї до точного бою тепер не потрібно виїжджати на стрільбище та витрачати десятки патронів. Опція дає можливість пристрілювати оптику лише за кілька пострілів. Великою перевагою методу є той факт, що наводиться безпосередньо на технічні можливості всього збройового комплексу з урахуванням балістики, що застосовується боєприпасу. Суть методу зводиться до того, що після пострілу стрілку необхідно навести перехрестя сітки на кульовий отвір на мішені. Марка зміщується програмним способом у відповідному меню. Для перевірки точності параметрів рекомендовано зробити повторний постріл. Отже, оптику можна пристріляти на будь-якій необхідній дистанції, але рекомендовану відстань, однак класичні — 100 метрів. Зберегти результати пристрілювання можна в одному з 4 користувацьких профілів. Додаткові комірки пам'яті в кожному дадуть змогу адаптувати під різні дистанції стрільби або різні боєприпаси. Крім того, можна пристрілювати одночасно на кількох карабінах або гвинтівках. Все, що залишиться для результативної стрільби після зміни зброї — вибрати потрібний профіль, итися та плавно натиснути на спуск.

Шанувальникам «класичного» методу пристрілювання середньої точки потрапляння (СП) групи пострілів можна скористатися стандартною опцією приведення зброї до точного бою. Зміщення візира по вертикалі та горизонту відбувається в відповідному меню. Ціну кліка на різні дистанції можна дізнатися в технічній документації приладу. Запас ходу сітки чималий і дасть змогу із легкістю виробляти дальні постріли на нехарактерні для нічних різновидів мисливської відстані.

Повноколірний OLED-дисплей

В окулярному блоці тепловізійного у встановлений повнорозмірний п'ятидюймовий мікродисплей OLED з роздільною здатністю 1024х768. Стрілкам доступно повнорозмірне потокове відео з граничною якістю та колірною насиченістю. Технологічне обладнання з мінімальним рівнем енергоспоживання добре адаптоване для роботи за мінусових температур навколишнього повітря. Доступна опція тимчасового вимкнення дисплея під час робочого у. Зображення, що транслюється, навіть швидко рухаються об'єктів без ривків і залипань. Діоптрійне коригування окуляра в межах ± 5 дптр допоможе ідеально налаштувати оптику під індивідуальні особливості зору. Окулярний блок для у закритий широким гумовим наочником. Вихідний зіниці видалений на відстань 40 мм, що забезпечує комфортні умови під час роботи на великому калібрі. Вести вогонь можна в тактичних або сонячних окулярах.

Корпус

Корпус у також зазнав деяких змін. Тепер це модульна конструкція робить доступним обслуговування і зміну окремих блоків. Матеріалом для виготовлення слугував без конкурентів за міцними характеристиками полегшений метал. У моделей серії Saim, на відміну від попередників, збільшена стійкість до ударних навантажень. Показником 6000 дж можуть похвалитися далеко не всі ТОП-ві моделі конкурентів. Оптика з легкістю тримає відбій «найперських» калібрів. Клас вологозахисту (по IEC 60529) IP67 гарантує працездатність під час експлуатації в будь-яких погодних умовах, попри наявність атмосферних опадів у формі зливи або мокрого снігу. може винести короткочасне перебування під водою. Масабаритні показники — особливе досягнення китайського виробника. Компактний прилад вагою всього 420 грамів не накладає жорстких вимог на кріплення й не порушує загальний баланс зброї.

Живлення

Батарейний відсік у розрахований на 2елементи живлення типорозміру CR123. Від повного заряду акумуляторів здатний пропрацювати понад 4 години. Горизонтальне розташування батарей, перпендикулярне напрямку вектора відбою, повністю вимкнуло ймовірність вимкнення живлення в момент високих ударних навантажень під час стрільби з великим калібром. Стрілкам доступний контроль заряду, у полі зору на екрані виводиться спеціальна піктограма. Замінити контейнер батарей, що сіпав, можна впродовж десяти секунд. також треба зазначити, що може працювати від зовнішнього джерела живлення (Power Bank) з використанням стандартного кабельного з'єднання USB Type-C. Отже, можна неабияк збільшити час автономної роботи. Кабель є в комплекті постачання

Технічні характеристики

Матриця
Дисплей
Оптичні характеристики
Живлення
ьна позначка
Відеорекордер
Додаткові функції
Фізичні та експлуатаційні параметри
Ударна стійкість на нарізному зброї (Eo), Джоулей
Діапазон експлуатаційних температур, °C
Клас захисту (по IEC 60529)IPX6

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Діаметр передньої лінзи, мм
Чутливість до теплового випромінювання
  • 40
Частота кадрів, Гц
  • 50
Дисплей
  • OLED 1024x768
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення