Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) Hybrid HYH50W

Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) Hybrid HYH50W

Продавець:Smart Ward

4.8/5  ( 39 оцінок )

271 175

206 400

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

тепловізійний прилад INFIRAY (IRAY) HYH50W — обладнання для ефективного відстеження цілей

INFIRAY (IRAY) HYH50W — це ефективний тепловізійний пристрій, що дає змогу відстежувати парові об'єкти на відстані до 2 200 м. Такого показника вдалося досягти завдяки ідеальній геометрії лінз, надчутливим тепловим датчикам і використанню інноваційних технологій. Така дальність виявлення може уявити далеко не будь-яка преміальна оптика від інших брендів.

Купити INFIRAY (IRAY) HYH50W, ціна якого неодмінно потішить своєю доступністю, ви зможете професійної оптики для спостереження «Сотнік». У нас широкий асортимент якісної продукції від найкращих торгових марок.

Особливості моделі

Цей справедливо може вважатися універсальною оптикою, оскільки з її допомогою можна спостерігати за цілями, що випромінюють тепло практично в будь-яких умовах.

Це можуть бути:

  • туман або сильне задимлення;
  • дощ і снігопад.

Крім того, прилад працює в широкому температурному діапазоні — від -20 до +40 градусів Цельсія. Рослинність у формі не надто густих кущів, гілок і очерету також не стане проблемою для спостереження.

Корпус у виготовлений із міцного, ударостійкого матеріалу, який надійно захистить «розумну начинку» приладу від різних механічних пошкоджень. Клас вологозахисту — IP67, що означає можливість використання пристрою під час атмосферних опадів. Також він витримає короткочасне потрапляння у воду.

Живлення монокуляра здійснюється за допомогою знімної батареї типу 3.7V/4400mAh. Заряду вистачає на 6 годин автономної роботи.

Характеристики INFIRAY (IRAY) HYH50W

Модель має потужні можливості, які мотивують користувачів INFIRAY (IRAY) HYH50W купити. Розглянемо їх детальніше.

Тепловізійний блок

Цей модуль збудований на мікроболометрах, що не охолоджуються, з оксиду ванадію (VOx) за технологією 12 мкм. Більшість стрільців віддають перевагу саме ванадієві матриці, які, на відміну від кремнієвих приймачів, більш сприйнятливі до температурних коливань і вловлюють найменші зміни на поверхні об'єкта. Завдяки цьому користувачам надана якісна стабільна картинка без збоїв і гальмувань.

Крім того, інноваційні приймачі працюють у сфері спектра електромагнітного випромінювання від 8 до 14 μm, що відповідає вимогам для виявлення теплоконтрастних об'єктів у довгохвильовій інфрачервоній частині спектра LWIR (Long-wavelength infrared). Тут системного кора абсолютно прозора та не створює перешкод для проходження сигналу. Розмір матриць — 640х480 пікс.

Кадри оновлюються з частотою у 50 Гц, тому стрілок може без жодного дискомфорту спостерігати за мішенями, що швидко переміщаються.

Оптика

Монокуляр обладнаний об'єктивом F50/1. Передня лінза виготовлена з германію — металу, абсолютно прозорого для інфрачервоних хвиль. Можливостей просунутої оптики досить для пошуку об'єктів на великому відкритому просторі та спостереження за групою рухомих цілей. Кут поля зору — 8.8° × 6.6°. Мінімальна зона фокусування — 5 метрів. Оптичне збільшення зображення в 1х-9х дає змогу добре розглянути навіть сильно віддалену ціль.

Колірні схеми

INFIRAY (IRAY) HYH50W отримав кілька схем зображення з різними колірними палітрами.

Користувачам доступні такі варіанти:

  • гарячий чорний (black hot);
  • гарячий білий (white hot);
  • гарячий червоний (red hot);
  • кольоровий (fusion).

Залежно від типу об'єкта, поставленого завдання й метеорологічних умов, стрілок підбирає оптимальні параметри. Наприклад, гарячі тони чудово виділяють ціль на загальному тлі. Їх вибирають для відкритих територій, лісової місцевості, гірських схилів. Також контрастні відтінки підходять для роботи в поганих погодних умовах. Колірна палітра виділяє гарячі точки на цілі, за якими стрілок зможе чіткіше її ідентифікувати. Її використовують на коротких дистанціях. Крім того, вона підходить для тривалого спостереження.

Дисплей

Повноколірний AMOLED-екран із роздільною здатністю 2560х1920 пікселів дає змогу побачити чітке, контрастне зображення з промальованими найдрібнішими деталями. Користувачі можуть змінювати контрастність і яскравість картинки. Також тут є можливість діоптрійного настроювання, що особливо актуально для людей із дисфункцією зору.

Рекордер

Розробники обладнали монокуляр INFIRAY (IRAY) HYH50W опцією фотознімання та відеозапису. Тепер користувачі зможуть зберігати найцікавіші, що вразили їхні моменти у вбудовану пам'ять пристрою. Попри те, що підтримання microSD немає, обсягу внутрішньої пам'яті 64 Гб удосталь для величезної кількості контенту.

Модуль Wi-Fi і застосунок для мобільних пристроїв

Щоб користувачі могли пересилати відзняті медіафайли на інші пристрої, вести трансляцію спостереження в мережі виробник передбачив вбудований модуль Wi-Fi. Для сполучення у з планшетами та смартфонами на основі iOS/Android необхідно завантажити спеціальний фірмовий застосунок (зробити це можливо на App Store або Google Play). Після цього телефон також можна використовувати для віддаленого керування опціями та параметрами у.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Діаметр передньої лінзи, мм
Дисплей
  • AMOLED 2560х1920
Гарантія
  • 24 місяці
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення