Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) RICO RH35

Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) RICO RH35

Продавець:Smart Ward

4.7/5  ( 39 оцінок )

180 783

144 626

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний прилад InfIray (Iray) Rico RH35

InfIray (Iray) Rico RH35 — оновлена версія компактних тепловізійних приладів для полювання від світового гіганта індустрії InfIray. Новинка зібрана на інноваційних сенсорах iRay Vox Ceramic 640х512 pix. @ 12 мкм, NETD <35 mK, 50 Гц. Довгий, «чорний» об'єктив F35/f1.0 дає змогу просмажувати повну темряву, забезпечуючи можливістю бачити на дистанції до 1818 метрів. Помітивши велику тварину з такої відстані, мисливець отримує низку незаперечних переваг. Наявність великого вибору тактичних масштабованих сіток із різними варіантами підсвіток допоможе дістати бажаний трофей на «космічних» для нічних типів полювання. Оптика з цифровим збільшенням і новий обробник картинок допоможуть розпізнати деталі та точно спрямувати зброю в забійну зону. Відгуки InfIray (Iray) Rico RH35 отримав тільки захоплені. Наднадійна тепловізійна оптика — готова до будь-яких випробувань. Вбудовані опції записування відео зі звуком допоможуть відчути повний спектр емоцій під час перегляду моментів вдалих пострілів на великому екрані.

Характеристики Iray Rico RH35

  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей (1,8 х 0,5) — 1818 м;
  • ІЧ-сенсор — iRay Vox Ceramic 640х512 pix. @ 12 мкм, NETD <35 mK, 50 Гц (Iray TechnologyТМ);
  • Тип матриць — FPA (Focal-plane array) — VOx (оксид ванадію);
  • Спектральний діапазон чутливості — 8-14 μm;
  • Германієвий об'єктив F35/f1.0 з ручним фокусуванням від 2 м;
  • Оптичне збільшення 2-8х, цифровий зум 1x/2x3х/4x;
  • Поле зору, градусів/м на 100 м — 12,6-9,4/ 22,1 х 16,4;
  • Мікродисплей 0.39-inch, AMOLED, 1024 × 768 pix;
  • Колірні палітри зображення (White Hot, Black Hot, Red Hot, Fusion);
  • Функція PiP для точного приладювання;
  • 5 типів приладових сіток, масштабовані, підсвітка (White, Black, Red, Green);
  • Міцний корпус, вологозахист (клас IP67);
  • Система живлення знімний акумулятор, DC 3.7 V, 4400 mAh, 6 годин роботи;
  • Вбудований компас і датчик положення;
  • Робота від зовнішнього джерела живлення (USB Type-C);
  • прилад тримає відбій калібрів до 6000 Дж (12 кал., 9.3x64,.375H&H):
  • Діапазон робочих температур -40°C.+50°С;
  • Габарити 250×61×58 мм, вага 0,83 кг;
  • Виробник Iray TechnologyТМ (54);
  • Гарантія 2 роки.

Дальність виявлення у 1818 допоможе ефективно виконувати завдання на будь-якому типі полювання. Кришталева німецька оптика та чутливі сенсори — iRay Vox Ceramic 640х512 pix забезпечать прекрасну видимість у будь-яких, навіть найневідповідніших погодних умовах.

Новітній сенсор iRay Vox Ceramic 640х512 pix. @ 12 мкм, NETD <35 mK, 50 Гц оновив черговий максимум технічних можливостей. Високошвидкісні FPA матриці великого розміру зі щільністю посадки детекторів 12 мкм забезпечили новий рівень якості зображення. Датчики вловлюють найменші коливання температури на поверхні цілі. Робота в діапазоні прозорості атмосфери Землі (7-14 нм) допомагає бачити крізь туман і щільну димову завісу. Швидкість оброблення кадрів 50 Гц позбавить картинку запалень і затримок під час спостереження динамічних сцен.

П'ять колірних палітр надають гарні можливості для адаптації приладу на будь-які завдання. Під час пошуку об'єктів полювання на великих дистанціях рекомендовано застосування контрастних відтінків чорного й білого кольорів. Ці рішення ефективно виділять ціль на холодному тлі лісових масивів, рівнинних територій. Теплі відтінки кольорових палітр оптимально застосовувати під час спостереження на коротких дистанціях під час ідентифікації та визначення трофейності.

Новий обробник зображення Ultraclear 3.0 отримав оптимізовані алгоритми оброблення. Завдяки ефективнішому заглушенню шумів і детальному промальовуванню дрібних елементів вдалося на 20% підвищити загальну якість. Для спостереження стали доступні листя дерев, чагарників, трава, шерсть тварин.

Довгий об'єктив F35/1.0 з ручним фокусуванням надає оптичне збільшення в діапазоні від 2 до 8 разів. Плавна зміна збільшення допоможе оперативно налаштувати оптику для отримання найякіснішого зображення. Фокусувальний барабан на об'єктиві має плавний хід, дає змогу маніпулювати тонкими параметрами, не здійснюючи зайвих рухів. Ширина поля зору в метрах на дистанції в 100 метрів дорівнює 22,1 х 16,4 м, у градусах це 12,6-9,4°. Можливості ширококутної оптики надають низку переваг під час пошуку та відстеження рухомих групових об'єктів.

Сім приладових сіток на будь-який смак — дають можливість оперативно виконувати будь-які тактичні завдання під час роботи як на коротких, так і на дальніх дистанціях. На відстані прямого пострілу найкращими варіантами будуть звичні: «хрест», «напівхрест», «крапка». За потреби компенсувати падіння траєкторії польоту кулі завжди можна скористатися аналогами Міл-Дот.

Підсвітка приладових сіток різним кольором (White, Black, Red, Green) дає змогу виставити віз у найкраще положення для контрастування з тілом мішені.

Функція кадр у кадрі (PiP) вже знайома багатьом мисливцям. Розробники подбали про максимальні зручності під час стрільби на середніх і дальніх дистанціях. Невелике вікно, що займає всього 10% від загальної площі, дасть змогу контролювати навколишні умови та точніше спрямовувати зброю в забійну зону.

Повноколірний AMOLED-дисплей приладу з тепловізором InfIray (Iray) Rico RH35 надає якісну HD картинку з роздільною здатністю — 1024x768 пікс. Пристрій прекрасно переносить мінусові температури та може стійко працювати в широкому діапазоні робочих температур від -40 до +50 °C. Яскравість регулюється, опція вимкнення дисплея заощадить заряд батарей, допоможе оперативно увімкнути дисплей. Винос окулярної точки на 50 мм захистить очі стрільця під час роботи на великому калібрі.

Фірмовий мобільний застосунок від компанії InfIray для роботи з цифровими ґаджетами можна завантажити з App Store (iOS) і Google PlayTM (Android). Мисливцям відкриються великі можливості для дистанційного керування й обміну файлами. Прямі трансляції в мережу з місця подій — сучасна реальність, що допомагає глядачам у прямому ефірі бачити все, що відбувається на полюванні.

Вбудований фоторекордер з флешнакопичувачем обсягом 32 Гб розширив можливості користувачів. Зберігайте в пам'яті пристрої сотні тисяч фото та десятки годин відеогодинників вдалих спостережень і рекордних пострілів. Картинками видобутих трофеїв можете дивувати колег через «цід», друзів у соціальних мережах і на тематичнихфанах.

Міцний металевий корпус із вологозахистом класу IP67 гарантують живучість приладу в найжорсткіших умовах експлуатації. Ударна стійкість до навантажень великих калібрів дає змогу не турбуватися за збереження під час роботи навіть на «найперському» озброєнні або ПП пневматиці класів «Магнум».

Лазерний далекомір (опціонально) може встановлюватися на бічну планку рейкової системи Пікатіні. Замовити та придбати лазерний далекомір iRay для приладів Rico LRF 1000 можете в нашому магазині, пройшовши за посиланням в описі.

Удосконалена система живлення побудована на літієвому джерелі контейнерного типу: напруга -DC 3.7 V, ємність — 4400 mAh, час автономної роботи 6 годин. Швидкознімний тип кріплення забезпечує мінімальну кількість часу на зміну джерела, що січе. Допускається використання зовнішнього живлення, роз'єм USB Type-C є на корпусі.

Комплект постачання:

  • Тепловізійний прилад InfIray (Iray) Rico RH35;
  • Акумуляторна батарея;
  • USB-кабель тип С;
  • Серветка для чищення оптики;
  • Інструкція з експлуатації;
  • Гарантійний талон.

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Діаметр передньої лінзи, мм
Максимальна оптична кратність, х
Матриця
  • FPA (Focal-plane array)
Мінімальна оптична кратність, х
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення