Ніж складний Firebird F7211-BK by Ganzo G7211-BK

Матеріал клинка

Ніж складний Firebird F7211-BK by Ganzo G7211-BK

Продавець:Комфортні оселі

4.6/5  ( 711 оцінок )

867

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Firebird by Ganzo F7211:

Ніж Firebird 7211 особливо зручний для любителів відпочивати на природі активно, адже його конструкція складна. Розміри складеного ножа цілком дозволяють покласти його просто в карман або похідний рюкзак до інших речей. У потрібний момент він обов'язково стане вам у пригоді.

Про високу якість моделі Firebird 7211 каже вибір матеріалів для цього ножа. Клинок виготовлений з міцної нержавіючої сталі з вмістом домішок кремнію, марганцю та хрому. Ця марка називається 440С. Така сталь має високу твердість (близько 58-60 HRC) і ніж з неї довгу годину залишається гострим без підгострювання. Крім того, ніж не потребує спеціального догляду, оскільки сталь 440С не іржавіє та захищена від інших видів корозії.

Накладки на рукоятку ножа виготовлені з цього ж металу, а частично — з сучасного синтетичного матеріалу під назвою G10. Це міцний композитний матеріал, який складається із скловолокна та термопластичних полімерів. G10 дуже легкий, але при цьому — міцний матеріал, який також використовується в літакобудуванні.

Заточення ножа Firebird 7211 — прямого типу, що робить його універсальним у роботі з різними матеріалами. Лезо — сатинове (напівматове). Такий вид обробки не тільки забезпечує привабливий ззовні результат, але і практично повністю усуває блискітку ножа на сонці. У потрібному положенні клинок утримується за допомогою замка типу Auto Lock, який можна привести в дію однією рукою. Проте випадкове спрацьовування механізму повністю виключено.

У складеному стані довжина ножа Firebird 7211 становить 11,5 см, у відкритому — 20 см. Довжина леза ножа — 8,5 см при товщині з боку обуха 3 мм.

Особливості:

  • складна конструкція;
  • довжина клинка становить 85 мм, товщина з боку обуха - 3 мм;
  • Довжина у складеному вигляді - 115 мм;
  • використані матеріали: сталь 440С, пластик G10;
  • пряме заточення клинка;
  • фіксуючий механізм Auto Lock;
  • вага ножа становить 135 р.

Гарантія: всі ножі виробництва компанії Firebird by Ganzo поширюється на 1 рік від дня його придбання.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».