Ніж складний Firebird F615 by Ganzo G615

Матеріал клинка

Ніж складний Firebird F615 by Ganzo G615

Продавець:Комфортні оселі

4.6/5  ( 636 оцінок )

296

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис ножа Firebird F615:

Firebird F615 - стильний, компактний і дивовижно легкий ніж похідного призначення. Клинок Firebird F615 виконаний з вуглецевої нержавіючої сталі класу 440, для рукояти був обраний ABS-пластик — високотехнологічний матеріал, що поширюється у багатьох галузях промисловості в силу своїх найвищих експлуатаційно-технічних характеристик. За надійну фіксацію леза в робочому та складеному стані відповідає класичний замковий механізм — Liner Lock.

Firebird F615 — відмінно збалансований склад ніж як у співвідношенні вага/розмір, так у співвідношенні якість/ціна. Маса даного виробу не перевищує 80 г, а довжина в розібраному вигляді становить 18.5 см у той час, як на клинок (0.25 см за обухом) відведено 7.6 див. В результаті ми маємо зручну і чіпку рукоятку (накатка на зовнішніх панелях) адекватної длини для того, щоб під час роботи з інструментом не відчувати неудобств і дискомфорту від надмірно мініатюрного «власника». У похідному вигляді длина ножа дорівнює 10.6 см, що у сукупності з металевою кріпильною кліпсою, встановленою на рукояті, створює відмінні умови для зручного транспортування та збереження ножа відповідно.

Враховуючи наведені виробником характеристики, Firebird F615 можна сміливо віднести до розряду компактних переносних інструментів, актуальних у колі промисловців, людей, які віддають перевагу активному способу життя і серед чисельних передбачливих міських жителів, авто- та мотолюбителів. Не обтяжуючи вагою і великими розмірами, Firebird F615 має всі дані для функціональної роботи та виконання максимально широкого кола завдань, які вирішуються гострими та ріжучими предметами. Замковий механізм Liner Lock у даній моделі також досить актуальним і відмінно поєднується з основним дизайном та призначенням карманного ножа Firebird F615.

Гарантія: 12 місяців гарантії від виробника.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».