Ніж Victorinox Outrider Matt Black Blister (0.8513.3B1)

Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 156 г

Ніж Victorinox Outrider Matt Black Blister (0.8513.3B1)

Продавець:BeBest

4.6/5  ( 63 оцінок )

3 231

Немає в наявності

Гарантія. 10 років Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швейцарський мультитул з гострою пилкою по дереву, ножицями та довгою хрестовою викруткою. Багатофункціональна модель з великим ультрагострим мечем з фіксатором леза. Перевага – це блокатор Liner-Lock не тільки на лезі, але й великій відкривалці, що дозволяє використовувати її як міцну фомку. Істотною перевагою дизайну ножа Вікторінокс Аутрайдер є удароміцні накладки з матовою поверхнею та антиковзною фактурою для стійкого захоплення. Металеві компоненти із висококласної нержавіючої сталі з неймовірною стійкістю корозії, а також деформації та затупленню. Всі леза з професійним заводським заточуванням, що гарантує початкову гостроту протягом тривалого часу.особливості14 функційсередній розмір 111 ммвисокоякісна нержавіюча стальнакладки із пластикуупаковка оригінальна коробочка із сертифікатом якостівиробник Victorinox AG, Швейцаріядовічна гарантія на якість матеріалів та складанняТип складані ножіКількість функцій 14Матеріал нержавіюча стальДовжина 11,1 смМатеріал ручки пластикБренд Victorinox (Швейцарія)

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Пластик
Тип замка
  • Liner lock
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».