Ніж Extrema Ratio BF2 CD SW Black (1000.0145/SW)

Довжина клинка, мм
  • 87
Матеріал клинка
Вага з піхвами
  • 142 г

Ніж Extrema Ratio BF2 CD SW Black (1000.0145/SW)

Продавець:BeBest

4.5/5  ( 72 оцінок )

13 160

Є в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Модель BF2 CD – ще один представник складаних ножів від італійців Extrema Ratio. Фолдер являється повноцінним інструментом для військовослужбовців, представників правоохоронних органів, а також підійде для полювання, походів і у міських умовах. Масивний клинок профілю Drop Point виготовлений з легованої кобальтом сталі Böhler N690 з фірмовим для Extrema Ratio гартуванням 58 HRC. Завдяки своїй геометрії та матеріалам, клинок чудово витримує поперечні навантаження. Фінішна обробка Stonewash призначена для маскування подряпин, які можуть виникнути під час використання. Приводиться у робоче положення за допомогою двостороннього шпеника, а фіксується за допомогою замка Liner Lock. Для запобігання випадкового відкриття або закриття під час роботи, на початку руківя встановлений запобіжник. Накладки на руківї виготовлені з алюмінієвого сплаву Anticorodal вищого ступеня очищення. Цей матеріал має неймовірну стійкість до корозії, надзвичайно міцний і витримає найважчу роботу. Ергономічна форма руківя, розроблена за унікальною технологією ERMH (Extrema Ratio Multipurpose Handle), що базується на принципах кінезіології, комфортно лягає в руку. Також передбачена велика підпальцева виїмка для зворотного хвату. Для зручності носіння встановлена двостороння кліпса глибокої посадки.

Характеристики

Довжина клинка, мм
  • 87
Товщина клинка, мм
  • 3
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».