Ніж Marttiini Tundra GR

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 110

Ніж Marttiini Tundra GR

Продавець:ZVEROBOY

4.8/5  ( 42 оцінок )

6 230

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Marttiini Tundra нагадує скандинавські ножі, але відрізняється від них тим, що має конструкцію фулл-танг , що сприяє збільшенню його міцності. Ніж відрізняється високою універсальністю і підходить для різних ситуацій, але особливо гарний для полювання і кемпінгу.

Клинок дроп-пойнт чудово справляється і з глибоким тривалим різом, і з точним проколюванням, і зі струганням. Як матеріал використана нержавіюча сталь 1.4116, яка відрізняється високими робочими характеристиками. Оптимальне співвідношення "твердість-пружність" дозволяє використовувати ніж із такої сталі для виконання робіт різного типу, від делікатних до екстремальних.

Широка пласка рукоятка добре заповнює долоню, що забезпечує впевнене володіння ножем. Накладки закріплені на повнорозмірному хвостовику за допомогою гвинтів Torx T10 і при необхідності можуть бути як щільніше затягнуті, так і повністю зняті для чищення ножа.

Виготовлено накладки із традиційного для скандинавських ножів матеріалу – фінської карельської берези. Тепла, приємна на дотик деревина карельської берези не схильна до розтріскування, відрізняється високою твердістю, щільністю та красивим малюнком. Поверхня накладок оброблена воском, що збільшує зносостійкість та забезпечує відмінне зчеплення з долонею.

Ніж Marttiini Tundra поставляється зі шкіряними піхвами високої якості.

Модель Marttiini Tundra GR (Gray) має накладки на рукоятку з вощеної карельської берези-хвиля сірого кольору.

Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3.5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 110
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».