Ніж Xiaomi HX Outdoors Tactical Straight Knife Grey (D-220A) [86050]

Ніж Xiaomi HX Outdoors Tactical Straight Knife Grey (D-220A) [86050]

Продавець:Geekon

4.4/5  ( 1203 оцінок )

2 341

Є в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Готовий прийняти будь-які виклики

Надійність у найекстремальніших умовах - саме те, що пропонує ніж із фіксованим лезом. Незалежно від того, чи ви їдете в похід або проводите тренування на виживання, цей ніж ідеально підходить для виконання найскладніших завдань. Унікальність ножа полягає не тільки в його функціональності, а й у його привабливості для колекціонерів.

Ідеальна довжина та міцність

Виготовлений з високоякісної DC53 нержавіючої сталі, наш ніж має виняткову міцність і довговічність. Вміст вуглецю до 1.2% та вміст хрому до 16% гарантують високу твердість до 59HRC. Навіть при сильній деформації він зберігає свої якості, а ручка з алюмінієвого сплаву забезпечує зручність і надійність у використанні навіть у найсуворіших умовах, чи то сніг, чи інші екстремальні погодні умови. Із загальною довжиною 9,37 дюймів, довжиною леза 3,85 дюйма та товщиною леза 4,6 мм, наш ніж є ідеальним інструментом для виконання різних завдань. При цьому він легкий та зручний у використанні, важить всього 0,31 кг, що робить його чудовим вибором для тривалих походів та тренувань на виживання.

Колекціонерам та виживачам

Це надійний партнер у будь-яких екстремальних умовах. Він ідеально підходить для походів та тренувань на виживанні, а також є чудовим предметом колекціонування. Виготовлений із міцної та надійної нержавіючої сталі з високою твердістю, цей ніж перевершує очікування та готовий прийняти будь-які виклики. 

Характеристики

Вага, г
  • 314
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».