Ніж Mcusta Fusion Damascus yellow (MC-0164D)

Довжина клинка, мм
  • 85

Ніж Mcusta Fusion Damascus yellow (MC-0164D)

Продавець:ВІХА

4.7/5  ( 408 оцінок )

9 421

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мінімалістичний, функціональний складаний японський ніж Mcusta Fusion. Представлена ​​модель ножа поєднує в собі неймовірну практичність, привабливий дизайн, заснований на японській культурі, якісні матеріали та індивідуальне надійне складання. Ніж Mcusta FUSION має порівняно невелику вагу, гострий та дуже міцний клинок, правильної форми рукоятка, яка не дозволить ножу вислизнути і не викличе жодного дискомфорту при використанні.

Клинок ножа виконаний з кращої міцності і зносостійкості сталі VG-10 має верхній шар з дамаської сталі. Ідеальне поєднання використаних сталей, надає клинку кращої стійкості від утворення корозії та різних механічних пошкоджень.

Для відкривання клинка передбачено двосторонній шпінок, що дозволяє швидко витягти клинок, тим самим привести його в робоче положення. Фіксація клинка виконується за рахунок надійного замку Liner Lock, пластина фіксаційного механізму, що замикає, має нанесену насічку, дозволяючи не зісковзнути пальцю. Також ніж оснащений фірмовою системою, що складається з тефлонових шайб, що дозволяє плавно витягувати клинок. На нижній частині рукоятки розмістився отвір для додаткового аксесуара – темляка, паракорду чи металевої підвіски.

Складаний ніж - різновид ножа, клинок якого забирається в рукоятку. На сучасних складних ножах часто стоять пристосування для відкривання однією рукою, наприклад, шпенек або отвір. Складні ножі зручні у міських умовах через малі габарити.

Складні ножі - це один з провідних напрямків в промисловості ножів. Вперше з'явившись наприкінці 19 століття, складані ножі змогли набути непідробного інтересу в Україні та в усьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики та безпека носіння – основні переваги тактичних, мисливських та туристичних складаних ножів. Зручна конструкція складаних ножів забезпечує неабияку популярність цього виду товару. Їх використовують не тільки для щоденного носіння, але і як помічник під час полювання, походи і т.д.


Характеристики

Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 85
Загальна довжина, мм
  • 195
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».