Активні навушники беруші EARMOR M20T з блютузом

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 22 дБ

Активні навушники беруші EARMOR M20T з блютузом

Продавець:Fehumarkets

4 000

Замовлення вiд 1 шт

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Навушники-беруші активні електроні для стрільби
EARMOR M20T —
Рівень зниження шуму + NR26.
Це революційний винахід у сфері захисту слуху. призначені для захисту слуху під час стрільби. Ідеально підходять для тренувань в умовах сильного шуму.
Вони обладнані внутрішньоканальними електронними засобами захисту слуху, які допомагають знизити безперервний шум і імпульсний шум, пригнічуючи водночас небезпечні шуми вище 82 дБ, а також поліпшити сприйняття й спілкування в шумному середовищі.
Є три режими:
1. Режим «Вне приміщення» — максимальний звук і максимальна відстань (застосунок для роботи на вулиці та стрільбі на відкритому повітрі)
2. Внутрішній режим — нормальна чутність і відстань (застосовується до стрільби в приміщенні)
3. Беззвучний режим — прослуховування аудіо через Bluetooth або телефонні дзвінки (застосунок для прослуховування музики або здійснення телефонних дзвінків)
Коли функція Bluetooth увімкнена, захоплення звуку та шумозаглушення також працюють синхронно. Завдяки розумному алгоритму відстеження звуків і акустичному дизайну, ці беруші можуть точно визначати шум довкілля та людський голос. Водночас ця модель обладнана контролером придушення свиста для придушення луни та свисту. Комбінація цих двох чинників забезпечує чіткіший звук аудіо та чіткіший звук розмови в динаміках.
Коли ви перебуваєте в шумному тирі або жвавому місці, ви можете спокійно ставитися до вхідного дзвінка. Вам не потрібно поспішати, щоб знайти тихе місце. Все, що може почути інша сторона, — це голос, який ви хочете передати.
Комфорт і носіння впродовж тривалого часу дуже важливі. Вага однієї гарнітури становить усього 8,3 г, що робить її легкою й не заважає вуху. Коробка для навушників дуже маленька та важить лише 72 г. Легко поміщається в кишеню.
Активні беруші для стрільби M20T також підтримують захист від бризок IPX-5. Можна використовувати в разі невеликого дощу або поту.

Термін експлуатації батареї також досить великий. Час автономної роботи гарнітури може досягати 16 годин за повного заряджання

Характеристики

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 22 дБ
Колір
Поріг спрацьовування вбудованих мікрофонів
  • 82 дБ
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами