Тактичні окуляри Bolle Safety UNIVERSAL UNIPSF

Тактичні окуляри Bolle Safety UNIVERSAL UNIPSF

Продавець:Be Modern

4.6/5  ( 36 оцінок )

1 550

Є в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Вага: 26 г 
Клас міцності: FT Клас міцності оправи: FT Оптичний клас: 1 Фільтри: 5-3.1 згідно EN 172 - Стандарти УФ: EN166 Універсальні захисні окуляри з дужками, що обертаються, і тонованим козирком. Універсальні мають лінзи з армованого полікарбонату, які забезпечують відмінний захист, зокрема під час роботи, під час занять велоспортом або спортивною стрільбою. Вони також ідеально підходять для захисту очей під час ігор у страйкбол та повсякденного використання військовослужбовцями. Вони забезпечують 99,99% захист від UVA та UVB-випромінювання (до 400 нм) та понад 30% захист від синього світла. Панорамний зор Curve 9 шириною 2,3 мм виготовлений з армованого полікарбонату з покриттям проти подряпин. 
 
 
 
 

 

  



 

Окуляри мають силіконовий ковзний ніс і гнучку перемичку B-Flex з ергономічним дизайном, який легко адаптується до обличчя користувача. Ще однією перевагою моделі UNIVERSAL є можливість регулювання кута завушників у п'яти діапазонах. Завушники TIPGRIP оброблені гнучкою гумою TPR, що ковзає, що позитивно позначається на комфорті використання окулярів. У комплект входить нейлоновий ремінець для носіння окулярів на шиї (CORDC). 

  


Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами