Ніж Складаний Bestech Knives SCIMITAR Надміцна Сталь D2

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 95

Ніж Складаний Bestech Knives SCIMITAR Надміцна Сталь D2

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

3 124

2 499

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Складаний Bestech Knives SCIMITAR Надміцна Сталь D2

Scimitar – EDC фліппер, напівавтоматичний ніж від бренду Bestech Knives, що відноситься до серії G10. Як зрозуміло з назви, рукоять цього ножа виготовлена зі сталі та полімерних накладок.

За своїм дизайном Scimitar – такий собі джентльменський EDCшник. Солідний, серйозний, дуже «чоловічий». І, при цьому, не без родзинок.

Назву ножа можна грубо перекласти як «шабля». Це натяк, звичайно, на форму його клинка, що є «фішкою» цієї моделі.

Клинок ножа дійсно візуально має легкий шабельний вигин і добре помітний дол. Безперечно, вилучення з кишені такого ось 95 міліметрового «шамширу» не залишиться непоміченим публікою.

Але крім того, цей ніж буде гарний і в роботі. Незважаючи на кривизну клинка, його вістря чітко спрямоване вперед і відмінно справляється з завданнями пробою і проколу. А, завдяки високим прямим спускам з невеликими підводами, різ у клинка так само непоганий.

Сталь при виготовленні цієї «шаблі» використана заслужена та добре відома – D2. Ця марка давно знайшла широке застосування у ножах у всьому світі. Вона відрізняється відмінними міцністю і різкістю, і, незважаючи на те, що нержавіючою сталь не є, корозії пручається все-таки краще, ніж вуглецеві сталі.

Покриття клинка естетично поєднує сатиновані та stone wash ділянки.

Сталеві лайнери рукояті оригінальним способом встановлені у вибірках полімерних накладок з G10, що надає ножу більшої стильності та акуратності. А ще є очевидною демонстрацією своїх можливостей з боку виробника.

G10 відомий як міцний і надійний полімерний матеріал. До того ж, накладки з нього мають приємну шорсткість, що додає надійності хвату.

Чисто технічно, Scimitar є скадником-фліппером із замком типу liner lock. Розкладається «шабля» легко і хльостко, що для Bestech явище вже типове. Забезпечується це, як високою якістю складання ножа, що не допускає жодних люфтів або перекосів, так і наявністю в осьовому механізмі кількох керамічних підшипників.

Не забув виробник і про такі деталі як отвір темлячний в рукояті і сталева кліпса для кріплення ножа на кишені.

Загалом, Scimitar – чудова кишенькова шабля для сучасного козака. Ніж оригінальний і не загубиться серед однокласників. Ну а чудове співвідношення ціни та якості, і поготів робить його вигідною та приємною покупкою.

Характеристики:

Вид ножа: складаний (напівавтомат)

Загальна довжина, мм: 215

Довжина леза, мм: 95

Довжина рукояті, мм: 120

Товщина леза, мм: 3,7

Ширина леза, мм: 28

Марка сталі: D2

Твердість сталі, HRC: 59-61

Поверхня леза: SATIN FINISH

Матеріал рукояті: G10

Наявність кліпси: так

Тип замку: LINER LOCK (ASSISTED LOCK)

Маса, г: 122

Вид упаковки: картонна коробка

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 28
Товщина клинка, мм
  • 3.7
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».