Збройний ремінь Blue Force Gear Vickers 221 Sling Камуфляж 2000000104294

Збройний ремінь Blue Force Gear Vickers 221 Sling Камуфляж 2000000104294

Продавець:Месник

4.9/5  ( 156 оцінок )

4 000

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Ремінь для зброї Blue Force Gear Vickers 221 Sling з можливістю змінювати конструкцію з двоточковою на одноточкову версію.

Двоточковий ремінь ідеально підходить для більшості ситуацій. Однак у деяких випадках, наприклад, під час розгортання з транспортного засобу або зіткнення зі складними спорудами, одноточковий ремінь має перевагу. Завдяки поєднанню нового полімерного роз'єму Burnsed Socket та запатентованої антабки RED Swivel, ремінь Vickers 221 дозволяє користувачам миттєво перемикатися з 2-точкового на 1-точковий режим. Для цього необхідно потягнути за антабку та знову вставивити її в роз'єм на задній частині стовбурної коробки. Можливість миттєвого регулювання ременя зберігається як в одноточковому, так і в двоточковому режимах.

Ремінь має петлю іншого кольору для швидкого регулювання підвіски, що дозволяє миттєво регулювати довжину відповідно до потреб у перенесенні зброї.

Ремінь 221™ підходить для будь-якої зброї з двома антабками для ременя QD, при цьому заднє гніздо має бути звернене до кінця стовбурної коробки. Для SCARS, Sigs, HK або інших систем озброєння з вушами в задній частині стовбурної коробки можна додати універсальну дротяну петлю з кнопковим гніздом (продається окремо) замість кнопкового гнізда, що додається.

Ремінь виготовлений з нейлону DuPont Zytel, який легший, міцніший і гнучкіший, ніж традиційні стропи. Фурнітура з ITW GhilleTex Acetal — пластик військового класу з низьким рівнем ІЧ-випромінювання. Антабки із сталі з фосфатним покриттям для максимальної корозійної стійкості.

 

Характеристики

Матеріал: нейлон DuPont Zytel, пластик ITW GhilleTex Acetal, фосфатована сталь

Ширина: 30 мм

Довжина: 137—163 см

 

Зроблено у США

Характеристики

Ширина ременя, см
  • 3
Додаткові характеристики
  • Довжина: 137—163 см
Колір
  • Камуфляж
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами