Плитоноска Dozen Modular Plate Carrier - L1 "Olive" (під бронеплити 25 * 30 см)

Плитоноска Dozen Modular Plate Carrier - L1 "Olive" (під бронеплити 25 * 30 см)

Продавець:BMS

4.9/5  ( 96 оцінок )

3 850

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Плитоноска Dozen модель L1 сумісна зі стандартними бронеплитами розміром 25*30 см. Відмінною рисою даної моделі (порівняно з моделями L2 та L3) є простіша конструкція та бічні ребра для використання бічного захисту. Виріб має модульну систему кріплення навісного спорядження, систему швидкого скидання та бічні ребра (камербанди) заввишки 16 см з карманом під бронеплити або балістичний захист.

Конструкція.

Плитоноска складається з 3-х окремих елементів: фронтальна та задня частини, а також камербанди для додаткового бічного захисту.

  • Фронтальна частина. Лицьова частина має конструкцію зі скошеними верхніми кутами. На всій площі виробу нашита щільна стропа з комірками MOLLE для закріплення максимальної кількості необхідного тактичного спорядження. У верхній частині передбачено Velcro-панель для кріплення особистих ідентифікаторів. Бічна система швидкого скидання вшита в основну конструкцію. Під фастексом швидкого скидання розташований демпферний клапан, який дозволяє акуратно та ергономічно прикріпити бічне ребро з додатковим бронезахистом.
  • Задня частина (спина). Вся зовнішня площа задньої частини – це комірки для модульної системи фіксації MOLLE. Зверху передбачена петля евакуації, яка кріпиться до основи завдяки липучкам Velcro. У нижній частині, під кришкою-клапаном, розміщена система регулювання та фіксації бічних ребер. Фіксація проводиться завдяки двом еластичним шнурам Shock Cord, що в свою чергу не сковує корпус при динамічних і амплітудних рухах і дозволяє вільно пересуватися при виконанні необхідних завдань. Також частиною конструкції є плечові лямки з демпферними вставками. Регулювання під необхідний розмір проводиться за допомогою липучок Velcro, а стропа з петлею дозволяє швидко скинути плитоноску при виникненні критичних ситуацій.
  • Бічні камербанди. Конструкція бічних ребер має внутрішню порожнину для розміщення всередині додаткового бічного захисту. Дозволяє використовувати бронеплити товщиною орієнтовно до 2 см. Усередині є липучки Velcro, які закріплюють внутрішні захисні елементи та перешкоджають їх зсуву. Залежно від розміру камербанда, можна використовувати захисні елементи завдовжки 20 або 30 см або їх комбінацію. Доступ до внутрішньої частини надійно закривається стандартною спіральною блискавкою. На зовнішньому ребрі розташовані комірки модульної панелі фіксації MOLLE, а біля переднього краю – система швидкого скидання 2М ROC.

Зовнішній матеріал:

  • високоміцна та зносостійка Cordura 500D; 
  • посилені ремінні стропи.

Внутрішній матеріал: пружна та зносостійка 3D-сітка товщиною 10 мм, яка реально дозволяє відводити вологу та запобігає прінню при довготривалому використанні виробу. Даний тип щільної сітки також служить амортизаційним шаром між тілом та плитою під час амплітудних рухів, стрибках, падіннях тощо.

Фіксація та регулювання. В конструкції виробу передбачено 2 системи для регулювання розміру (по висоті та по об’єму). По висоті плитоноска регулюється за допомогою липучок Velcro в плечовій зоні, а по об’єму – за допомогою бічних камербандів та еластичного шнура Shock Cord на задній частині.

Розмір плит: Універсальний (під бронеплити 25*30 см).

Розмір камербандів: 

  • S – на обхват грудей до 105 см.
  • M/Lна обхват грудей від 105 до 120 см.
  • XLна обхват грудей більше 120 см.

Характеристики

Система кріплення спорядження
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами