Двоканальний каліматор INFIRAY (iRay) Fast FAL19/1x34D

Двоканальний каліматор INFIRAY (iRay) Fast FAL19/1x34D

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 135 оцінок )

184 862

132 400

Немає в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

FAST FAL19/1×34D

Всепогодне та повсякденне використання

InfiRay Thermal+ FAST дає користувачам гнучкість для виконання складних завдань у складних, швидко мінливих умовах як удень, так і вночі. Традиційна червона точка краще працює в денну пору, тоді як тепловізійні и зазвичай використовуються вночі. Користувачі, яким необхідно використовувати пристрій у різних умовах освітлення, мають підготувати два типи ів для різних сценаріїв застосування, але часта розбирання та заміна ів знизить їхню точність. Fast має як денний, так і тепловізійний канали, які поєднують у собі функції двох типів ів для фактичного використання в будь-яку погоду та впродовж усього дня без потреби багаторазового калібрування вогнепальної .

Ультравелике вікно

Дизайн великого вікна розміром 34 мм×25 мм дає змогу користувачам краще виявляти та відстежувати свої цілі. Можливість 1-кратного візуального збільшення дає очевидні переваги під час використання для спостереження з близької відстані для швидкого наведення на рухомі цілі. Обидва очі можуть бути відкриті одночасно для досягнення стереоскопічного зору та поліпшення ситуаційної обізнаності.

Використання з 3-кратними лупами

З погляду візуального досвіду користувача Fast обладнаний 3-кратними лупами на вибір, що допомагає зручніше юватися, а також точно стріляти за цілями.

Технологія багатошарового покриття

Удосконалена технологія багатошарового покриття ефективно зменшує перешкоди, викликані розсіяним світлом під час використання, забезпечує чудове пропускання в денну пору та забезпечує видатні можливості спостереження в різних режимах використання.

Неперевершена надійність і надточність

Завдяки новому процесу складання й унікальному кріпленню, поглинальному віддачу, Fast пройшов суворі випробування на надійність. Він майже не рухається в нульовому положенні під впливом до 1200 г понад 20 000 раз. Водночас точність Fast може досягати 2MOA. FAST підходить для тривалого використання з 7,62-мм гарматами.

Різні режими для різних сценаріїв використання

Незалежно від того, якими можуть бути умови освітлення та складне середовище, один із режимів червоної точки, тепловізора, виділення цілі та контуру може задовольнити ваші конкретні вимоги.

Характеристики

Живлення
Країна реєстрації бренду
  • Китай
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення