Пневматична гвинтівка Crosman Classic 2100X з прицілом 4х15

Тип боєприпасів

Пневматична гвинтівка Crosman Classic 2100X з прицілом 4х15

Продавець:ZALP

4.8/5  ( 135 оцінок )

6 888

Є в наявності

8

Придбати пневматичну зброю та зброю під патрон Флобера можуть особи, які досягли 18-ти річного віку

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Зброя виконана за типом мультикопрессионной гвинтівки в основі якої використовується механічний важіль, розташований під стволом для накачування тиску. Що більше використовується цівка зброї, то з більшою потужністю буде зроблено постріл. Під час натискання на спусковий гачок, газ, накопичений у резервуарі, виштовхує снаряд по стволу. У представленій гвинтівці виробник рекомендує не перевищувати 10 качків. Швидкість пострілу при такому нагнітанні повітря 230 метрів на секунду.

ОСОБЛИВОСТІ ГВИНТІВКИ

Пневматична гвинтівка Crosman 2100 B оснащена вбудованим механічним прицілом відкритого типу і фіброоптичним елементом для більшої видимості в затемнених умовах, що має можливість до налаштування для підвищення точності стрільби і швидкості прицілювання. Для стрільби на далекі дистанції зброя має вбудовану планку "Ластівчин Хвіст", що дає змогу модифікувати її оптичними пристосуваннями.

У комплектації з гвинтівкою йде приціл від компанії NORIN кратністю 4х15, розроблений для середньої за потужністю пневматики. Оптика є чотирикратною, ступінь збільшення фіксована, що дає змогу стріляти на ближні та середні дистанції без великих втрат кута огляду. Довжина приладу становить 275 міліметрів при масі 140 грамів. Оснащення прицільною сіткою типу Duplex дасть змогу стріляти навіть по рухомих цілях, а для внесення коригувань приціл передбачає два гвинти введення горизонтальних і вертикальних поправок, розміщених по центру трубки.

Боєприпасами в гвинтівці можуть використовуватися як кулі, так і кульки калібром 4.5 міліметра. Виробник забезпечив пневматику двома способами боєживлення, роблячи цю зброю такою, що виділяється серед інших мультикомпресійних зразків. Кульки заряджають по одній в магазин з правого боку ствольної коробки, а сталеві кульки поміщають в отвір пістолетного руків'я, що знаходиться знизу і прикритий захисною кришкою. Для досягнення куль ствольної коробки потрібно перевернути гвинтівку і легкими рухами потрясти її.

Ложе і приклад зброї виконані з міцного полімеру за кольором і структурою, що копіює дерево. Рукоять оснащена шорсткою поверхнею для поліпшення зчеплення в місцях зіткнення з рукою і виключення вислизання зброї. Стовбур, спусковий гачок і сполучні вузли виконані з металу для підвищення міцності та зносостійкості механізмів. За рахунок своїх переваг гвинтівка підходить як для розважальних, так і для спортивних цілей.

Характеристики

Особливості
Загальна довжина
  • 1010
Початкова швидкість кулі
Довжина дула
  • 520 мм
Тип боєприпасів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Пневматична зброя продається громадянам, які досягли 18-річного віку.

* На пневматичні гвинтівки, калібр яких не перевищує 4,5 мм, дозвіл не потрібен!