Навушники тактичні Earmor M32X Mark3, активні, з кріпленням на шолом і знімним мікрофоном, колір Олива (243816)

NRR (Рейтинг шумозаглушення)
  • 22 дБ

Навушники тактичні Earmor M32X Mark3, активні, з кріпленням на шолом і знімним мікрофоном, колір Олива (243816)

Продавець:BRN-X

4.9/5  ( 141 оцінок )

8 930

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Навушники тактичні Earmor M32X Mark3, активні, з кріпленням на шолом і знімним мікрофоном, NRR 22, активні навушники військові

Навушники Earmor™ M32X Mark3 захищають від небезпечного шуму і водночас дають змогу чути навколишні звуки, які вловлюють два спрямовані мікрофони та відтворюють динаміки всередині чашок. M32X Mark3 забезпечує звуковий захист у галасливих місцях з імпульсивним шумом, наприклад, у зонах застосування вогнепальної зброї. Шкідливі звуки обмежуються безпечним рівнем 82 дБ, а слабкіші звуки – посилюються. Тактичні навушники Earmor M32X Mark3 є пристроєм для захисту слуху з відповідним рейтингом шумозаглушення NRR 22 дБ і відповідають військовому стандарту MIL-STD-810G.

Особливістю моделі M32X Mark3 є наявність вбудованого дроту для під'єднання кнопки PTT* військового стандарту НАТО, а також знімного мікрофона для перемовин, який можна під'єднати в праву або ліву чашку та відхиляти на 90 градусів.

Крім того, навушники M32X Mark3, окрім стандартного наголов'я та штоків для кріплення сталевих кронштейнів, також мають у комплекті кріплення для навушників на шолом Earmor M16C. Це навісне кріплення (також називається "чебурашка"), що кріпиться на рейку шолома та поєднується з повним спектром моделей шоломів FAST, TOR-D, ACH, MICH, на які змонтовані напрямні ARC.

Висока ударостійкість і герметичність

Інтегрована оболонка з жорсткого та міцного термопластику товщиною 3 мм робить M32X Mark3 дуже ударостійкими та навіть вогнестійкими. Інтегрована структура також захищає від проникнення води IP67, забезпечує стабільність роботи та подовжує термін служби.

Кріплення для навушників на шолом Earmor M16C

Кріплення поєднується з повним спектром моделей шоломів FAST, TOR-D, ACH, MICH, на які змонтовані напрямні ARC. Кріплення виготовлене з полімеру, його конструкція дає змогу повертати кронштейн на 360 градусів. Така свобода повороту дає змогу дуже гнучко регулювати навушники за висотою, а також дає змогу ретельно налаштувати положення чашок навушників завдяки кульовому кріпленню фіксатора чашки.

Супершвидкий час атаки – менше ніж 1 мс

«Час атаки» – це інтервал між тим, коли рівень звуку перевищує безпечний для слуху рівень, наприклад, під час пострілу, і тим, як навушники реагують на зовнішній звук до безпечного рівня.

Радіочастотне екранування

Електромагнітні хвилі (електромагнітний шум), що спричиняють перешкоди, які генеруються навколишнім обладнанням, пригнічуються за допомогою радіочастотного екранування (стандарт MIL-STD-416), що забезпечує бездоганну роботу M32X Mark3 під час будь-якої діяльності.

Динамічна оптимізація

Технологія динамічної оптимізації підвищує точність систем голосового захоплення, зберігає чутливість і вибірковість до появи людського голосу в шумі та може приймати й ретранслювати чіткий голос навіть у шумному середовищі.

Особливості

  • Рейтинг шумозаглушення NRR 22 дБ (SNR 27 дБ)
  • Гасять шкідливий шум вище 82 дБ
  • Вбудований штекер військового стандарту НАТО 7.0 для PTT* (тільки для кнопки Earmor PTT або адаптерів зі стандартом НАТО Nexus TP120)
  • Модернізована модульна конструкція може адаптуватися до різних систем підвіски
  • 5 регульованих варіантів звукового режиму, які можуть бути краще адаптовані до різних умов навколишнього середовища
  • Екранування EMI/RFI розроблено та випробувано відповідно до військових стандартів MIL-STD-416
  • Сумісність з умовами навколишнього середовища відповідно до стандарту випробувань MIL-STD-810G
  • Водонепроникність IP67
  • Надшвидкий час спрацьовування

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами