Складаний ніж Victorinox Huntsman 91 мм 1.3713.7

7 відгуків

Код:  388013514

Матеріал клинка

Складаний ніж Victorinox Huntsman 91 мм 1.3713.7

7 відгуків

Код:  388013514

Колір: Білий

Продавець:Usmishka

4.8/5  ( 399 оцінок )

2 102

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Швейцарський ніж Victorinox Huntsman 91 мм 1.3713.7
Модель Victorinox Huntsman створена на основі легендарного "офіцерського ножа". То був перший швейцарський армійський ніж від Victorinox, з якого все почалося. Характерна зовнішність Мисливця буде знайома багатьом. Victorinox Huntsman з його 15 інструментами готовий допомогти вам з будь-яким завданням. Різати, пиляти, різати, підбирати та пригвинчувати. Цей універсальний швейцарський армійський ніж пропонує всі необхідні інструменти будь-якого шукача пригод!

Основні інструменти
великий ніж
Великий ніж гострий як бритва і має площу розрізу не менше 6 сантиметрів. У розгорнутому вигляді ніде немає провисання. Це робить його придатним для більш тяжких робіт. При відкритті та закритті леза ви почуєте знайоме клацання.

пила по дереву
Гілки завтовшки до зап'ястя не є проблемою для цієї пили по дереву. Пила тонка. Товщина спинки становить близько 1,2 мм, а товщина зубців – 1,6 мм. Оскільки задня частина вже, ніж зуби пилки, пилка не врізається в дерево і тертя обмежене. Крім живої деревини, ця пилка також швидко справляється з обробкою піддонів та дощок.

дриль пояс
Навіщо ви використовуєте шило? Через все те, чого не можна піддавати кінчик ножа! Шило заточене з одного боку, тому воно добре підходить для маркування речей на дереві. Яку сторону лінії ви маєте тримати, коли малюєте щось олівцем? Із шилом це не проблема. Крім того, також корисно проколювати м'які метали. Наприклад, щоб відзначити місце свердління.

штопор
Після того, як ви видалили фольгу з пробки, відкоркуйте пляшку вина штопором. Найбільш творчим варіантом використання штопора, ймовірно, є використання кишенькового ножа як вішалки для одягу. Вверніть штопор у стіну та використовуйте ручку як вішалку.

Комбінований інструмент
Зручний інструмент – це комбінований інструмент. Цей інструмент можна використовувати як відкритку для пляшок, інструмент для зачистки проводів та викрутку.

15 функцій:
1. Велике лезо
2. Мале лезо
3. Штопор
4. Консервний ніж з
5. - малою викруткою
6. Відкривачка для пляшок з
7. - викруткою
8. - інструментом для зняття ізоляції

9. Шило, кернер
10. Кільце для ключів
11. Пінцет
12. Зубочистка
13. Ножиці
14. Багатофункціональний гачок
15. Пила по дереву

Вага (нетто) кг: 0.098
Висота (нетто) мм: 21
Довжина (нетто) мм: 91
Довга клинка (див.): 5.8
Матеріал клинка: X50CrMoV15
Матеріал рукоятки: нейлон
Тип ножа: офіцерський багатопредметний
Ширина (нетто) мм: 27

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Нейлон
Колір
  • Білий
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 7

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».