Тактичні захисні окуляри SABER ADVANCED, Willey X, чорні, темно-жовті лінзи

Тактичні захисні окуляри SABER ADVANCED, Willey X, чорні, темно-жовті лінзи

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 33 оцінок )

2 450

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

З очками Saber Advanced ви отримуєте безмежну функціональність та надійність. Виберіть між дужками або еластичною головною пов'язкою, залежно від активності, яку ви займаєтеся, і робіть це з комфортом завдяки насадці 360°, яка може бути адаптована до всіх розмірів і форм носа.


Ця моделі з кольоровими лінзами, які відповідають найвищому балістичному класу і забезпечують преміальний захист від снарядів, що рухаються зі швидкістю до 910 км/год. Вони дозволяють Saber Advanced адаптуватися до різних видів спорту і умов освітлення, щоб ви ніколи не мусили влаштовуватися на середнє.


Лінза:

Фільтрує більшу частину синіх світлових хвиль, які є основною складовою бликів і запиленості. Підсилює контрастність в умовах середнього та низького освітлення.

Ця полікарбонатна лінза є незрушною і поверхня захищена шаром, що запобігає появі подряпин. Блокує 100% шкідливих ультрафіолетових (УФ) променів сонця.


Незрушна лінза з полікарбонату Selenite™ відповідає військовим стандартам MIL-PRF-32432(GL) щодо балістичного захисту. Вона також відповідає стандартам ANSI Z87.1-2010 щодо високошвидкісного і високомасового удару, а також стандартам EN 166 FT щодо високошвидкісного удару та екстремальних температур. Ці лінзи також відповідають стандартам US Federal OSHA 1910.133(b)(1)(i).


Саблезахисні лінзи забезпечують 100% захист від шкідливих ультрафіолетових (УФ) променів UVA/UVB без спотворень чіткості. Крім того, лінзи покриті захисним покриттям T-Shell™, яке стійке до подряпин навіть в екстремальних умовах.


Регульована насадка Take Flight дозволяє комфортно підігнати окуляри під будь-яку форму обличчя та носового мостика. Повністю регульовані телескопічні дужки підходять для широкого спектра розмірів голови, забезпечують низький профіль і сумісні з приладами нічного бачення (NVG).


Саблезахисні окуляри Saber Advanced сумісні з оправою для корекційних лінз Wiley X (PTX), яка продається окремо, що дозволяє вам отримати персоналізоване рішення для вашого зору.


Вага цих окулярів всього 0,07 кг, що робить їх легкими та комфортними для носіння протягом тривалого часу. Відкрийте для себе функціональність та надійність моделі Saber Advanced і не межуйтеся середніми результатами - піднімайтесь вище і досягайте висот разом з ними.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами