Тепловізор ThermEye Cyclops 319 PRO

Тепловізор ThermEye Cyclops 319 PRO

Продавець:Top Hunter

4.9/5  ( 63 оцінок )

62 600

43 600

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ефективне спостереження за будь-яких умов разом з ThermEyeTec Cyclops 319 PRO

ThermEyeTec Cyclops 319 PRO – продуктивний тепловізор, що дозволяє вести спостереження за будь-яких умов. Це продукція від всесвітньо відомого лідера індустрії ThermTec (ThermEye), який не перестає вдосконалюватися. Завдяки впровадженню інноваційних технологій усі моделі Cyclops 3 Series, що належать до бюджетної цінової категорії, за своїми характеристиками та опціями зовсім не поступаються преміальним монокулярам.

Придбати ThermEyeTec Cyclops 319 PRO за найкращою вартістю ви зможете в інтернет-магазині «Top Hunter». Ми пропонуємо винятково високоякісне обладнання від перевірених виробників.

Особливості ThermEyeTec Cyclops 319 PRO

Це компактний, легкий монокуляр із великим зарядом для автономної, незалежної роботи. Дві вбудовані батареї забезпечують до 12:00 постійного функціонування. У польових умовах можливе підключення зовнішнього джерела живлення (PowerBank).

Мініатюрний тепловізор оснащений значним набором опцій, головними виступають фотозйомка та відеозапис. Весь відзнятий контент зберігається у внутрішню пам'ять монокуляра об'ємом 16 Гб. Згодом медіафайли можна передати на інші пристрої. У пристрої передбачено двосторонній Wi-Fi, що дозволяє підтримувати інтернет-з'єднання 4G/5G, що дозволяє ділитися відео в режимі реального часу.

Тепловізійний пристрій Циклоп 319 ПРО від ТермАйТек дійсно універсально.

Ви зможете без будь-яких проблем відстежувати цілі:

  • у дощ чи хуртовину;
  • при сильній задимленості чи туманності;
  • крізь нещільну рослинність.

Монокуляр «побачить» об'єкт у повній темряві або у світлі дня. Він практично немає перешкод.

ThermEyeTec Cyclops 319 PRO – характеристики

Розглянемо докладніше головні корисні опції та параметри, які стимулюють користувачів ThermEyeTec Cyclops 319 PRO купити.

Тепловізійний модуль

Датчик монокуляра побудований на мікроболометрах, що не охолоджуються, з оксиду ванадію з розміром монокристалу 384х288 pix. Саме ванадієві приймачі вважаються ефективнішими, на відміну від аморфно-кремнієвих варіантів. Перші мають високу чутливість і вловлюють найменші температурні зміни на поверхні мети, тим самим забезпечуючи максимально чітку, якісну картинку.

Застосування нових технологій з більш щільною посадкою детекторів 12 µm, дало можливість підвищити роздільну здатність, і це позитивно вплинуло на промальовування зображення.

Модуль функціонує в діапазоні частот, що потрапляють в одне із вікон прозорості земної кори (від 8 до 14 мкм), тому остання не перешкоджає проходженню сигналу. Завдяки цьому атмосферні та інші явища є перешкодою для спостереження.

Об'єктив

Монокуляр ThermEyeTec Cyclops 319 PRO, ціна якого є максимально демократичною, отримав потужний ширококутний об'єктив F19/1,0 з передньою лінзою з германію. Також цей метал вільно пропускає ІЧ-промені, не створюючи перешкод для сигналу. Користувач може наближати картинку, скориставшись оптичним збільшенням 1,8 або цифровим зумом 1х-6х. Зображення не спотворюється, залишається чітким.

Кут поля зору - 13,8 х10,4 градуси, що в лінійному вимірі дорівнює території в 24,2 м на віддаленні в 100 метрів.

Кадри змінюються із частотою 50 Гц. Це дозволяє відслідковувати об'єкти, що швидко переміщаються, що біжать, без будь-якого дискомфорту для очей.

Екран

OLED-дисплей з роздільною здатністю 1024х768 пікселів передає зображення у високій якості. Користувач може відрегулювати яскравість, контраст, виконати діоптрійне коригування. Діагональ екрану – 0,39 дюйма, повнорозмірний формат досягається за рахунок системи лінз, що збільшує.

Технологічний дисплей може чудово переносити як сильні морози (до -20 ° С), так і спеку (до +55 ° С). Окулярну точку винесено на 40 міліметрів.

Колірні режими

Розробники підготували оптимальний набір режимів для вирішення різноманітних завдань, а саме:

  • гарячий білий;
  • гарячий чорний;
  • гарячий червоний;
  • пурпуровий;
  • золотий;
  • зелений.

Всі гарячі палітри дають можливість виявляти об'єкти на великих відкритих територіях по всьому діапазону відстаней. Також їх рекомендовано застосовувати в умовах поганої видимості при мінусовій температурі. Кольорові підходять для тривалого відстеження, оскільки вони не втомлюють очі. Експерти радять їх використати на коротких відстанях.

GPRS-модуль

Ця опція значно розширила діапазон можливостей оптики. За допомогою GPRS ви зможете:

  • точно встановити своє місце розташування;
  • доповнити контент інформацією про геоприв'язку;
  • передати маршрут тощо.

Загалом ця функція підвищує безпеку користувача.

Розумний далекомір

Повністю цифрова опція AI Smart Scope ґрунтується на алгоритмі навчання штучного інтелекту. Вона дозволяє автоматично виміряти відстань до об'єкта спостереження.

Міцний корпус

Надійний корпус, виконаний із міцних матеріалів, повністю відповідає міжнародному класу захисту IP67. Прилад може провести нетривалий час під водою (глибина не більше одного метра), витримати падіння на тверду поверхню з метрової висоти, удари по гілках дерев і т.д.

Купити ThermEyeTec Cyclops 319 PRO у «Top Hunter»

Якщо ви шукаєте гідний інтернет-магазин, де ціна ThermEyeTec Cyclops 319 PRO буде максимально розумною та вигідною, то звертайтесь до «Top Hunter».

Ми пропонуємо:

  • виключно якісні, сертифіковані пристрої у широкому асортименті;
  • високий рівень обслуговування та професійне консультування щодо вибору оптики та супутніх товарів;
  • гарантія на всі пристрої від виробників;
  • адекватні, конкурентоспроможні ціни;
  • зручну систему оплати;
  • оперативну обробку замовлень.

Оформляйте покупку на нашому сайті або телефонуйте нам за контактними номерами телефонів. Доставка здійснюється по всій території України. 

Характеристики

Час автономної роботи, год
Діаметр передньої лінзи, мм
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 384x288
Роздільна здатність дисплея, пікс
  • 1024х768
Температурний діапазон
  • -20+55
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення