Тепловізор ThermEye Cyclops 335 PRO

Тепловізор ThermEye Cyclops 335 PRO

Продавець:Top Hunter

4.9/5  ( 63 оцінок )

75 000

55 500

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізійний монокуляр ThermEyeTec Cyclops 335Pro

Cyclops 335P – так назвала свою інноваційну модель тепловізора компанія ThermTec, яка вже не перше десятиліття відома на ринку. Виробник випускає тепловізійну техніку на базі власних розробок та комплектуючих, постійно покращуючи їхню якість та користуючись новими технологіями. Ця модель відноситься до багатофункціональних приладів. Розглянемо її особливості.

Базові характеристики

У конструкції будь-якого тепловізора обов'язково є три базові елементи: об'єктив, процесор та дисплей. Оскільки принцип функціонування пристрою побудований на уловлюванні та трансформації інфрачервоного випромінювання, об'єктив повинен добре пропускати промені цього спектра.

Вимога до процесора – відчувати найменші перепади температур, від цього залежить кінцеве зображення, що з'являється на дисплеї. Сам екран має бути високої роздільної здатності, тоді картинка буде максимально чіткою.

У моделі Cyclops 335P базові характеристики такі:

  • матеріал виготовлення об'єктиву – германій;
  • процесор, створений з урахуванням оксиду ванадію;
  • дисплей, виконаний за технологією OLED.

Німеччина відноситься до матеріалів з відмінною пропускною здатністю інфрачервоних променів, тому він обраний компанією для виробництва об'єктива. Електронна матриця тепловізорів може виготовлятися не тільки з оксиду ванадію, але й на основі кремнію аморфного. Однак, ванадій більш чутливий до коливань температури.

Технологія OLED на даний момент є найприйнятнішою для створення дисплеїв. Завдяки їй картинка виходить повнокольоровою, економно витрачається енергія, і прилад нормально працює навіть за мінусової температури.

В результаті такого поєднання якісних основних вузлів вийшла висококласна компактна модель, яка важить лише 470 грамів. Про її багатофункціональність говорить наявність фото- та відеорекордера, далекоміра та модуля Wi-Fi.

Конкретні параметри оптики

Тепловізор створений для того, щоб людина могла бачити в умовах, коли її зір на це не здатний: у темряві, при сильному тумані, задимленості. Важливо, щоб у разі спостереження було достатнім поле огляду.

У Cyclops 335P параметри оптики такі:

  • об'єктив діаметром 35 мм;
  • можливість шестиразового збільшення об'єктів (оптичний та цифровий зум);
  • кут огляду - 7,5 ° х5,6 °;
  • область, що переглядається на відстані 100 метрів, – 13,1х9,9 м.

Налаштування різкості пристрою здійснюється вручну. При використанні цифрового збільшення вона залишається нормальною.

Характеристики процесора

Одним із важливих параметрів процесора є показник температурної чутливості NETD. Щоб прилад вловлював найменшу різницю в температурі, NETD має бути мінімально можливим. У хороших моделях тепловізорів він зазвичай дорівнює <50 мК, а Cyclops 335P він ще менше – <40 мК, що дозволяє видавати більш деталізовану картинку.

Інші параметри матриці:

  • 384х288 – дозвіл;
  • 12 мкм – крок пікселя;
  • 50 Гц – частота зміни кадрів.

Від роздільної здатності матриці залежить, наскільки чітким вийде інфрачервоне зображення. Чим вище роздільна здатність, тим чіткішою вийде картинка. Нормальним є розмір 320х240 пікселів, а в цій моделі він більший.

У кроку пікселя зворотна залежність – що він менше, то краще зображення. Середнім вважається показник 15 мкм, тобто в даній моделі картинка буде якісною.

Частота оновлення кадрів впливає на те, як буде видаватися картинка, якщо об'єкт, що спостерігається, швидко рухається. Якщо вона менше 30 Гц, зображення зависатиме і матиме розмитість. У Cyclops 335P це виключено.

Якість дисплея

Для дисплея роздільна здатність відіграє величезну роль, і тут він дуже високий - 1024x768. Щоб спостереження було комфортним у різній світловій та погодній обстановці, у приладі передбачено шість палітри кольорів. Це гарячі відтінки з переважанням чорного, білого, червоного та трьох кольорових фонів.

Кольорові рішення більше підходять для огляду місця на близькій відстані, гарячі можна використовувати при різній дальності. Вони надають максимальну контрастність. У налаштуваннях її можна змінювати, як і яскравість. Також можна прибирати шуми.

Пристрій дозволяє робити коригування зображення у випадках, коли людина має проблеми із зором (близорукість, далекозорість). Діоптрійне налаштування можливе в межах від -5 до +5.

Корпус

Тепловізори в побуті використовують переважно мисливці, охоронці та рятувальники. Тому важливо, щоб прилад був легким та міцним. Cyclops 335P відповідає цим вимогам: його корпус зроблений з легкого пластику, але ступінь захисту високий IP67. Це означає, що він не боїться:

  • механічних ушкоджень;
  • вологи;
  • падіння на ґрунт.

Навіть якщо пристрій впаде у воду на глибину одного метра, він продовжить нормально функціонувати. Використовувати його можна за температури від 20 градусів морозу до 55 градусів тепла.

Дальномір

У цій моделі далекомір є «розумним»: він обчислює відстань одночасно до кількох об'єктів, що потрапили до поля огляду. Щоправда, ці цілі мають бути схожими за розмірами. Виявити об'єкт Cyclops 335P здатний на дистанції 1800 метрів. Така дальність особливо хороша для мисливців, які зможуть з появою потрібної тварини підійти до неї ближче, залишаючись непоміченими.

Додаткові можливості

Завдяки рекордеру та внутрішньої пам'яті на 16 Гб прилад може зробити та зберегти 100.000 фотографій, а також десять годин відео записів. Щоб надіслати файли на гаджет, слід увімкнути вбудований Wi-Fi. Його особливість – двосторонність, тобто одночасно можна підключитися до мережі 4G/5G. Автономність роботи протягом 12 годин забезпечують дві літій-іонні батареї 18650. Для визначення місцезнаходження та залишення геоміток є GPS.

Як замовити

Якщо ви бажаєте придбати ThermEyeTec Cyclops 335P, скористайтесь послугами нашого інтернет-магазину Top Hunter. Замовлення приймаються онлайн, сертифікована продукція, виконується гарантійне обслуговування.  

Характеристики

Діяльність ідентифікації, м
Час автономної роботи, год
Діаметр передньої лінзи, мм
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 384x288
Роздільна здатність дисплея, пікс
  • 1024х768
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення