Тепловізор ThermEye Cyclops 650D

Тепловізор ThermEye Cyclops 650D

Продавець:Top Hunter

4.9/5  ( 63 оцінок )

145 000

112 000

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор ThermTec Cyclops 650D – ефективне спостереження цілодобово

Тепловізійний прилад ThermTec Cyclops 650D – універсальна оптика з максимальною видимістю. Дана модель має найбільший показник виявлення об'єктів – до трьох кілометрів. Таку можливість надає не всяке дороге обладнання преміум-класу.

Компанія ThermTec (ThermEye) виготовляє свою продукцію на інноваційній елементній базі, постійно вдосконалюючи власні розробки. Монокуляри польського бренду мають повний набір опцій для комфортного та ефективного спостереження.

Придбати ThermTec Cyclops 650D та інші моделі від цього виробника ви зможете в інтернет-магазині «Top Hunter». Ми пропонуємо виключно сертифіковану оптику для спостереження за найкращими цінами в Україні.

Особливості моделі «ТермТек» «Циклоп 650Д»

Компактний монокуляр з габаритами 200x66x62 мм і вагою всього 600 грамів можна взяти з собою будь-куди: він не займе багато місця у вашому рюкзаку або сумці. Особливою фішкою пристрою є унікальний блок управління. Інтуїтивно зрозумілий джойстик та комфортний перемикач дають можливість виконувати оперативне налаштування та регулювання без складних, нагромаджених меню, практично не відволікаючись від спостереження за об'єктом.

Корпус оптики виконаний із надміцного матеріалу. Він надійно захищає пристрій від падіння з висоти до одного метра, недовго попадання у воду. Клас вологозахисту – IP67. 

Живлення монокуляра здійснюється від вбудованого акумулятора, що забезпечує до 12 годин автономного функціонування. Можливе підключення зовнішнього джерела живлення (PowerBank).

Тепловізор оснащений корисними опціями зйомки та відеозапису, завдяки чому користувач зможе зберегти в пам'ять пристрою (об'єм – 32 Гб) все, що потрапляє у поле зору.

ThermTec Cyclops 650D – характеристики

Дана модель є універсальним, портативним пристроєм, що підходить для вирішення різних цілей (полювання, охорона, бойові завдання). Він оснащений ІІ-розпізнаванням зображень, вбудованим GPS та багатьма іншими корисними функціями. Ціна ThermTec Cyclops 650D є максимально вигідною для покупців. Далі розглянемо основні функціональні можливості тепловізора.

Тепловізійний блок

Модуль пристрою побудований на продуктивних матрицях з оксиду ванадію розміром 640х512 пікселів. На противагу аналогам з аморфного кремнію ванадієві варіанти більш сприйнятливі до температурних коливань, за рахунок чого здатні надати максимально чітке, якісне та стабільне зображення. Показник теплового порога NETD <25 mk також сприяє вловлюванню навіть найменших коливань температур на поверхні мети, тому користувач отримує інформативну картинку з високим ступенем деталізації.

Діапазон спектральної чутливості, у якому працює модуль, варіюється від 8 до 14 мкм. Знаходиться в довгохвильовій частині інфрачервоного випромінювання, завдяки чому прилад чудово виконує поставлені завдання у будь-яких погодних та експлуатаційних умовах (дощ, хуртовина, туман, димова завіса).

Об'єктив

Нова лінійка тепловізорів доповнена двопільною системою об'єктивів з діаметром 25 та 50 мм. Спостерігач зможе вільно та швидко переходити з однієї лінзи на іншу за допомогою спеціального поворотного перемикача. Кут поля зору дорівнює 17,5×14,0/8,8×7,0 градусів (для 25 та 50 мм відповідно). У метричному еквіваленті це становить 30,6 м/15,4 м на відстані 100 метрів.

Діапазон оптичного збільшення в 1.4-2.8 разів дає можливість добре розглянути навіть дуже віддалену мету. Цифровий зум 1x-6x наближає зображення без втрати чіткості та різкості.

Екран

Тепловізор ThermTec Cyclops 650D, ціна якого повністю відповідає якості, отримав повнокольоровий дисплей OLED на 1024x768 пікселів. Екран демонструє користувачеві дуже якісну, яскраву, чітку картинку у високій роздільній здатності. При необхідності можна самостійно відрегулювати яскравість та контраст. Для людей із слабким зором передбачено діоптрійне налаштування (+5/-5).

Частота зміни кадрів – 50 Гц. Це відмінний показник, що дозволяє вести спостереження за одним або декількома об'єктами, що швидко переміщаються в просторі без дискомфорту для очей.

Характеристики дисплея дозволяють працювати при широкому температурному діапазоні – від -20°С до +55°C.

Колірні режими

Розробники підготували цілий набір із шести колірних схем. З їхньою допомогою можна безперешкодно вести спостереження в різних умовах.

У функціонал входять такі відтінки:

  • гарячі: червоний, білий та чорний;
  • кольорові: зелений, фіолетовий, золотий.

Всі гарячі тони призначені для ведення спостереження у складних умовах та на далеких дистанціях. Кольорові схеми не напружують зір, тому рекомендовані тривалого відстеження цілей на коротких дистанціях.

Додаток та двосторонній Wi-Fi

Для повноцінної роботи з тепловізором необхідно завантажити спеціальний додаток, після чого можна дистанційно керувати монокуляром, записувати та передавати на інші пристрої (ОС iOS та Android) відеоконтент у реальному часі тощо. Всі дії здійснюються за допомогою двосторонньої локальної бездротової мережі через 4G/5G/LTE.

Де придбати ThermTec Cyclops 650D

Необхідно купити ThermTec Cyclops 650D – відвідайте інтернет-магазин «Top Hunter». У нас величезний вибір професійного обладнання та супутніх товарів від найкращих світових брендів.

Вибравши нас для співпраці, ви отримаєте:

  • широкий асортимент сертифікованої, якісної продукції;
  • доступні ціни;
  • професійну допомогу у виборі оптики;
  • оперативну обробку замовлень;
  • доставку товарів по всій Україні;
  • зручну систему оплати.

Оформляйте покупку безпосередньо на сайті або телефонуйте за вказаними номерами телефонів. Наші досвідчені консультанти з радістю дадуть відповідь на всі ваші запитання, допоможуть визначитися з вибором і розібратися з доставкою та оплатою. 

Характеристики

Час автономної роботи, год
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 640х512
Роздільна здатність дисплея, пікс
  • 1024х768
Температурний діапазон
  • -20+55
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення