Тепловізор ThermEye Cyclops 640D

Тепловізор ThermEye Cyclops 640D

Продавець:Top Hunter

4.9/5  ( 63 оцінок )

130 000

105 000

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор ThermEye Cyclops 640D

У нашому інтернет-магазині пропонуємо вам одну з останніх моделей серії Cyclops D – тепловізор ThermTec Cyclops 640D. Цей монокуляр – це середньо радіусний пристрій, призначений для мисливців та спостереження від відомого виробника Thermtec. Тепловізійні камери цієї моделі відрізняються своєю міцністю, надійністю. Крім цього, вони високотехнологічні та клієнтоорієнтовані. Останні моделі Cyclops D оснащені системою з об'єктивами в кількості двох штук. Цією системою легко керувати, використовуючи перемикач, розташований прямо на об'єктиві. Завдяки цьому ви зможете беззвучно та оперативно переключити з малого об'єктиву на більший. Це допоможе змінити поле спостереження, при цьому не втрачати різкість зображення.

Відмінні риси тепловізора ThermTec Cyclops 640D

Ця модель має свої досить добрі показники. Зупинимося на найважливіших:

  •  система із двома об'єктивами;
  • автономний перемикач для переходу з одного об'єктива на інший (регулювання не відбувається через фокусне колечко);
  • сенсор з високим рівнем чутливості;
  • електронна стабілізація "картинки";
  • стаціонарна пам'ять 32 Гб;
  • екран з високою роздільною здатністю;
  • батарея, яка може безперервно працювати протягом 12 годин;
  • вбудований GPS.

Цей пристрій стане чудовим напарником для полювання як у лісі, так і степовій/польовій місцевості.

Простота управління, інноваційне визначення «картинки»

Простий в управлінні та ергономічний вимикач допоможе вам легко «ходити» по нескладному меню. Доступне збільшення у шість разів. ІІ датчик допоможе оперативно та легко спостерігати об'єкт навіть за повної відсутності денного світла.
Інноваційна система визначення картинки і 6 різних палітр кольорів, за допомогою яких мисливець швидко зможе визначити сигнали тепла при повній відсутності світла.

Штучний інтелект займається виміром стану, що дозволяє дуже швидко, непомітно для користувача, знайти звіра або людину, і відразу визначити відстань до об'єкта.

Функція GPS, Wi-Fi, підтримувані програми

Спільно з GPS він допоможе отримати дані знаходження в режимі онлайн. Відбувається фіксація таких параметрів, як час, місце. Це допоможе почуватися безпечно на невідомій місцевості.

Роль двостороннього Wi-Fi одночасно забезпечує можливість віддаленого керування пристроєм або його відображення у фірмовому додатку, приєднавши прилад до вашого гаджета за допомогою Wi-Fi, та одночасно тримає увімкненим internet-з'єднання інноваційних приладів за допомогою 4G/5G/LTE. Це дозволяє користувачам у реальному часі ділитися зображеннями та відеофайлами з іншими людьми. Фірмова програма для гаджетів на базі Андроїд або Еппл є безкоштовним.

Дисплей, палітри кольорів

Високоякісний дисплей із високими параметрами зображення. Також настроювання параметрів відбувається вручну, саме це допоможе отримати бездоганну «картинку». Плюс до цього, чіткість можна легко налаштувати, використовуючи об'єктив з налаштуванням вручну, з урахуванням відстані, на якій знаходиться об'єкт, погодних умов, ступеня освітленості і т.д.

Функції даного приладу створені з можливістю покращення якості виведення картинки та наявність шести палітр, що передають колір. Це дозволяє отримати чіткі, насичені зображення з усіма деталями, коли тепловізор використовують на невеликих або середніх відстанях. Застосування оригінальних обробників ефективно усувають сторонні перешкоди, забезпечуючи ідеальні контури та якісне зображення найменших деталей. Палітра кольорів складається із шести штук: фіолетовий, зелений, білий, червоний, чорний, жовтий. Це дозволяє вибрати найкращі налаштування залежно від сценарію.

Якість зображення, удароміцність, вологозахист, живлення.

Дисплей з повним набором кольорів повністю передасть зображення події, що відбувається. Оптична система монокуляра організує велику картинку, яка дозволяє бачити чіткі моменти і навіть у найдрібніших деталях.

Купивши цю модель тепловізійного монокуляра, ви отримаєте дисплей з повним набором кольорів, яка повністю передасть зображення події, що відбувається. Оптична система монокуляра організує велику картинку, яка дозволяє бачити чіткі моменти і навіть у найдрібніших деталях. Передбачена градація налаштування яскравості на 5 рівнів та кілька кольорів підсвічування екрану (фіолетовий, синій, сірий).

Масивний та стійкий корпус із гуми з високим рівнем захисту від вологи забезпечує надійну роботу приладу навіть в умовах посиленого дощу.

Спектр температур, які готовий витримати монокуляр, становить від -20 до +55°С. Це робить її ідеальним інструментом для використання у різних дощу, снігу. Тепловізор здатний витримувати несильні удари. При повному заряді акумулятора, він здатний працювати близько 12 годин.

Купуючи цю модель, ви отримаєте в комплекті: тепловізійний монокуляр ThermEye Cyclops 650, ремінець, щоб носити прилад на руці, USB-кабель, спеціальна серветка для підтримки об'єктива в чистоті, інструкція з гарантійним талоном.

Відгуки користувачів про цю модель тепловізора говорять про те, що у цій моделі співвідношення ціна/якість є оптимальним.

Переваги покупки тепловізійної техніки у нашому інтернет-магазині

Наш інтернет-магазин є одним із провідних магазинів з реалізації тепловізорів на українському ринку. Ми є офіційним дилером ThermTec. Теплоприціл моделі, що описується, доступний для покупки за доступними цінами. Ми надаємо повну гарантію та додаткові послуги. Ви можете оформити замовлення на найкращі екземпляри тепловізорів на сайті або зателефонувавши за телефоном. Оплата можлива будь-яким зручним для вас способом. Доставка доступна в будь-якому регіоні нашої країни. 

Характеристики

Час автономної роботи, год
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 640х512
Роздільна здатність дисплея, пікс
  • 1024х768
Температурний діапазон
  • -20+55
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення