Лук Jandao Рекурсивний -65/24 Black Олімпійський VB23

Лук Jandao Рекурсивний -65/24 Black Олімпійський VB23

Продавець:StoreLink

4.8/5  ( 72 оцінок )

4 800

4 004

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

20

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Лук Jandao Рекурсивний -65/24 Black Олімпійський VB23

Прекрасний зразок класичного лука із натуральних матеріалів. Рукоятка цього спортивного лука виконана з багатошарових гнутоклеєних елементів, виготовлених з якісної та красивої деревини. Таке рішення дозволяє досягти дуже високих показників міцності та стабільності. Цибуля легко розбирається без інструментів на три частини і зручна у транспортуванні.

Плечі виготовлені з якісного дерева і посилені чорним склоламінатом, що забезпечує швидкість стріли та силу плечам. Якісна дакронова тятива забезпечує стабільний та швидкий постріл. Для спорту лук має всі необхідні дюймові кріплення для прицілу, стабілізаторів та плунжера. Все це в поєднанні з приємною ціною робить лук ідеальним вибором для стрільців-початківців. Модель має в розмаху 66 дюймів та силу в 24 фунти (167 см 11кг) і підходить навіть для досить високих стрільців.

При необхідності окремо можуть бути докуплені плечі з іншими характеристиками. Подібний лук проявить себе з найкращого боку і при розважальних стрільбах. Модель винятково витривала, виготовлена з якісних матеріалів і має цілком серйозні характеристики, які можуть проявити себе при аматорській стрільбі та обладнанні розважальних тирів.

Взявши цей лук в руки, ви можете відчути себе професійним стрільцем і захопити час, або навіть почати спортивну кар'єру. Однак ця модель більше орієнтована на аматорську стрілянину, рукоять має яскраво виражену горизонтальну поверхню і допускає можливість стрільби без полички (для цього достатньо обклеїти поверхню та боковину хутром, повстю, або м'яким фетром), для чого знадобляться стріли з натуральним оперенням. Прекрасний лук для спорту та відпочинку, для цільової стрільби чи інстинктиву.

ВИРОБНИК: JANDAO/SANLIDA

ДОВЖИНА ЛУКА, ММ: 1670

МАТЕРІАЛ ПЛЕЧЕЙ: КЛЕН, ФІБЕРГЛАС

МАТЕРІАЛ ТЕТИВИ: "DACRON", ВИготовлена з поліефірного волокна

СИЛА НАТЯЖЕННЯ, LBS: 24

ТИП ЛУКУ: ТРАДИЦІЙНИЙ РЕКУРСИВНИЙ

МАТЕРІАЛ РУКОЯТІ: КЛІН

МАСА,Г: 1100

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ: ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ СПОРТИВНОЇ СТРІЛЬБИ І РОЗВАГ.

Характеристики

Сила натягу, кг
Колір
  • Коричневий
Матеріал ручки
  • Дерево
Матеріал плечей
  • Дерево
Довжина лука
  • 1670 см
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами