Тепловізор (InfiRay) iRay Cabin CBL25 (384x288, 12мкм)

Тепловізор (InfiRay) iRay Cabin CBL25 (384x288, 12мкм)

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 423 оцінок )

77 168

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців офіційної гарантії від виробника Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тепловізор iRay Cabin CBL 25

 

Нова лінійка тепловізійних монокулярів для пошуку, полювання і охорони території. Тепловізори засновані на новій архітектурі сенсора, який дозволяє бачити набагато більше деталей в будь-яку погоду і в будь-який час доби. Cabin є новою розробкою інженерів iRay в якому поєднано безліч корисних функцій. Монокуляри мають повністю перероблений модульний елемент, завдяки якому ви отримуєте набагато більше інформації про тепловому об'єкті при спостереженні і більш далеку дистанцію в сукупності з комфортним дисплеєм HD дозволу. У серії Cabin ви отримуєте вбудований лазерний цілевказівник для підсвічування цілі на значних дистанціях, а також вбудований відео і фото рекордер для фіксації мети з вбудованою пам'яттю 16Gb, якої вистачить на величезну кількість контенту. У вашому арсеналі також доступний модуль Wi-Fi, який дозволяє без праці спостерігати за полем або принадою, коли ви знаходитесь на видаленні від об'єкта. Для зручності мисливців і туристів інженери інтегрували потужний ліхтар видимого спектру, що б ви могли без праці переміщатися в нічний час доби і підсвічувати шлях своїм товаришам.

 

Компактний розмір і автономність
Форм фактор приладу дозволяє без зусиль використовувати його тривалий час. Автономність тепловізора - до 7.5 годин. Є можливість швидкої заміни акумулятора. В комплекті - 2 батареї iRay IBP-2. Якщо мало стандартних батарей, можна підключити до зовнішнього джерела живлення через порт USB TYPE-C.
Корпус приладу виконаний з запатентованого композиту інженерних пластмас і алюмінію, що позитивно позначається на його вазі і удароміцності. На полюванні це важливий критерій через постійні переміщень в густих лісах або гірських масивах.



Основні переваги:

• Сенсор нового покоління iRay Vox 384x288 12um
• Висока чутливість

Характеристики

Гарантія
  • 12 місяців офіційної гарантії від виробника
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення