Мультитул NexTool Multi Functional Knife (NE20100) Khaki

1 відгук Код:  388771992

Мультитул NexTool Multi Functional Knife (NE20100) Khaki

1 відгук Код:  388771992

Продавець:ProjectSmart

4.9/5  ( 171 оцінок )

499

439

Немає в наявності

5

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Міні мультитул Xiaomi NexTool Multi Functional Knife – складний багатофункціональний інструмент 10 в 1. Вага складає всього 88 грам, а розміри настільки малі, що його можна використовувати як брелок для ключів, а так само цей мультитул незамінна річ у повсякденному житті, у поході, на полюванні чи рибалці. Корпус складається з міцного, матового ABS пластику, який обволікає високоміцну сталь марки 20Cr13 (корпус) та 30Cr13 (ніж). Марка сталі 30Cr13 (виробництво Німеччина) нержавіюча (корозійно-стійка). Ножі цієї марки стали зносостійкими, легко переносять удари і не розколюватимуться при користуванні.

Перелік функціоналу мультитулу Xiaomi NexTool Multi Functional Knife: ніж (довжина леза 5 см), аварійний молоток для розбивання скла, відкривання консервних банок, стропоріз (розріже ремінь, мотузку, шнурки), ножиці, тримач для телефону (вертикальний та горизонтальний), ключ для вилучення сім-карти, напилок, відкривач для пляшок, викрутка.

Характеристики

Піхви/чохол
  • Немає
Вага, г
  • 87
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергій Музичко
    Відгук від покупця. Продавець: ProjectSmart

    Ну прямо топ за свої гроші

    Переваги:
    Компактний, хороший підбір функцій.
    Недоліки:
    Не виявив

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».