Ніж VICTORINOX 1.3703.3 Climber ц: чорний

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 70

Ніж VICTORINOX 1.3703.3 Climber ц: чорний

Колір: Чорний

Продавець:LHTR

4.5/5  ( 282 оцінок )

2 070

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Серія класичних армійських офіцерських ножів VICTORINOX бере свій початок від легендарного спортивного офіцерського ножа, запатентованого в 1897 році. У сучасному поколінні, як і раніше, можна знайти необхідні для виконання різних завдань інструменти, які функціонально доповнені для потреб сьогодення. Завдяки широкому набору інструментів, класичні офіцерські ножі VICTORINOX дуже популярні як надійний компактний інструмент, який допоможе в будь-якій ситуації – на роботі або на відпочинку. Ми досі називаємо їх кишеньковими ножами, проте більшість часу вони проведуть за межами вашої кишені, виконуючи різноманітні завдання.
Серія класичних армійських офіцерських ножів VICTORINOX бере свій початок від легендарного офіцерського спортивного ножа, запатентованого в 1897р. У сучасному поколінні Ви знайдете необхідні для виконання різних завдань інструменти, які функціонально доповнені для потреб сьогоднішнього дня. Завдяки широкому набору інструментів, класичні офіцерські ножі VICTORINOX дуже популярні в якості надійного компактного інструменту, який допоможе в будь-якій ситуації – на роботі або на відпочинку. Ми досі називаємо їх кишеньковими ножами, однак більшість часу вони проведуть за межами вашої кишені виконуючи різноманітні завдання.

Дана модель ножа має набір більшості необхідних інструментів, які відмінно підійдуть для активного відпочинку, туризму та альпінізму. Для виконання різноманітних завдань дана модель включає в себе 15 вбудованих елементів:

- Великий клинок

- Малий клинок

- Відкривачка для консервних банок / плоска викрутка

- Відкривачка для пляшок / викрутка / паз для зняття ізоляції

- Ножиці

- Шило / кернер

- Штопор

- Універсальний гачок

- Пінцет

- Зубочистка

- Кільце для ключів

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 70
Матеріал ручки
  • Нейлон
Загальна довжина, мм
  • 91
Вага, г
  • 82
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».