приціл оптічний Swarovski Z6i 1,7-10х42 BT L сітка 4A-I (з підсвіткою)

приціл оптічний Swarovski Z6i 1,7-10х42 BT L сітка 4A-I (з підсвіткою)

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 135 оцінок )

136 527

116 690

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Z6i — новаторська лінійка оптичних приладів від Swarovski, яка з моменту своєї появи зробила революцію у сфері приладьних пристосувань. Діапазон зміни кратності збільшився з традиційних 3-4 до 6-крат, що неабияк розширило можливості використання оптики на полюванні. Так, один новий прилад Z6i, здатний замінити відразу кілька застарілих моделей: на мінімальнихкратах він оптимальний для загонних мислив (широке поле зору), а на максимальних — для точного пострілу на середні та дальні дистанції (в полі, степи, горах).

прилади Зварівські Z6i обладнані принципово новим модулем підсвічування приладьної сітки, розташованим над окуляром. В єдиному вузлі об'єднані два режими — нічний і денний (мають 64 рівні яскравості), які швидко вмикаються спеціальним прапорцем. Встановлений режим підсвітки можна зберегти в пам'яті приладу, водночас в пам'ять вноситься один денний і один нічний режим. Іншими словами, у разі повторного вмикання автоматично встановлять останній режим. Для збереження заряду батареї передбачене автоматичне вимкнення підсвітки (залежно від обраного режиму — через 3 години вдень і 5 годин уночі).

прилади Сварівські Z6i з великими краями додатково обладнуються бічними барабанчиками відстроювання від паралакса. Крім того, як додаткова опція, на прилади може монтуватися барабанчик вертикальних поправок BT, підлаштовується під балістику будь-якого боєприпасу.

Для усунення травм під час віддання зброї потужних калібрів, прилади Swarovski серії Z6i мають збільшену відстань між оком й окуляром приладу: 95 мм і 120 мм (для моделі Z6i 1-6x24 EE).


Swarovski Z6i 1,7-10x42 — легкий і компактний оптичний прилад універсального застосування. Діапазон використання сягає від загонних мислив у лісі до дальньої стрільби на відкритих просторах і горах.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Довжина – 324 мм
Комплектація
  • Інструкція (посібник)(1), Вставка гумова для інтегрованої шини (1), Захисні кришки (1), Серветка (1), Універсальний ключ (1)
Країна реєстрації бренду
  • Австрія
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення