прицілоптичний Swarovski Z6i (Gen 2) 2.5-15х44 BT SR сітка 4A-I (з підсвіткою). Шина SR

прицілоптичний Swarovski Z6i (Gen 2) 2.5-15х44 BT SR сітка 4A-I (з підсвіткою). Шина SR

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 135 оцінок )

149 198

127 520

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Swarovski Z6i Gen 2 (другого покоління) — модифікована лінійка, знаменитих приладів Swarovski Z6i. Зміним зазнався дизайн модуля підсвічування, що став компактнішим і елегантнішим. Крім того, тепер завдяки технології SWAROLIGHT підсвітка автоматично вимикається у разі нахилу зброї на 70 градусів вгору/вниз або завалюванню на 30 градусів у ліво/право. Застосування покриття SWAROCLEAN дає змогу легко очищати прилад, навіть у разі потрапляння смоли від дерев і брудної води.

В іншому Сваровському образі Z6i Gen 2 (другого покоління) має ті ж переваги, що й прилади старіших випусків. Діапазон зміни кратності збільшений із традиційних 3-4 до 6-крат, що неабияк розширило можливості використання оптики на полюванні. Так, один новий приладZ6i, здатний замінити відразу кілька застарілих моделей: на мінімальнихкратах він оптимальний для загонних мислив (широке поле зору), а на максимальних — для точного пострілу на середні та дальні дистанції (в полі, степи, горах).

прилади Сварівські Z6i Gen 2 обладнані принципово новим модулем підсвічування приладьної сітки, розташованим над окуляром. В єдиному вузлі об'єднані два режими — нічний і денний (мають 64 рівні яскравості), які швидко вмикаються спеціальним прапорцем. Встановлений режим підсвітки можна зберегти в пам'яті приладу, водночас в пам'ять вноситься один денний і один нічний режим. Іншими словами, у разі повторного вмикання автоматично встановлять останній режим. Для збереження заряду батареї передбачене автоматичне вимкнення підсвітки (залежно від обраного режиму — через 3 години вдень і 5 годин уночі).

прилади Сварівські Z6i Gen 2 з великими краями, додатково обладнуються бічними барабанчиками відбудови від паралакса. Крім того, як додаткова опція, на прилади може монтуватися барабанчик вертикальних поправок BT, підлаштовується під балістику будь-якого боєприпасу. У нових приладах Зваровскі Z6i Gen 2 (другого покоління) барабанчики відбудови паралакса та вертикальних поправок ВТ можуть додатково фіксуватися спеціальним механізмом на вибраному положенні.

Для усунення травм під час віддання зброї потужних калібрів, прилади Swarovski серії Z6i Gen 2 мають збільшену відстань між оком й окуляром приладу: 95 мм і 120 мм (для моделі Z6i Gen 2 1-6x24 EE).

Характеристики

Додаткові характеристики
  • 359
Комплектація
  • Прозорі захисні кришки; батарея для підсвічування прицільної сітки прицілу; модуль із запасною батареєю + запасна батарея; ключ "монетка" для запровадження поправок.
Країна реєстрації бренду
  • Австрія
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення