прицілDong In Optical ODL2A

прицілDong In Optical ODL2A

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 132 оцінок )

100 620

86 000

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Коліматорний приладODL2A розроблений для використання військовими підрозділами й правоохоронними органами. Ідеально підходить для ведення бою в міських умовах, приміщеннях або на ближніх дистанціях.

ODL2A — це приладвідкритого типу, що забезпечує широке поле зору з можливістю приладювання обома очима. Це дає змогу швидко впізнавати цілі, зокрема рухомі об'єкти.

Через те, що немає відстроювання паралакса, немає потреби поєднувати осі приладу з лінією приладювання, положення очей стрілка не має значення. Фокусна дистанція необмежена, що дає змогу використовувати приладспільно з будь-якими приладами нічного бачення.

11 рівнів яскравості приладьної марки перемикаються за допомогою регулятора (3 рівні для режиму сумісності з ПНВ, 3 рівні в сутінковому режимі, 5 рівнів у режимі денного освітлення).

приладкомплектується лазерними цілевказівниками, з видимим (до 300 м) і невидимим (інфрачервоним — до 2000 м) лазерами, для денного та нічного використання відповідно.

До комплекту постачання входить ручка перенесення вогню з вбудованим батарейним відсіком, а також інтегрованим блоком керування ЛЦК.

приладі ручка обладнані швидкознімними кріпленнями під профіль Weaver/Picatinny. Для захисту оптики використовується знімне захисне скло.

Постачається в протиударному, пило- та водонепроникному кейсі, виготовленому з міцного полімеру, що забезпечує стабільність і цілісність конструкції.

Характеристики

Максимальна оптична кратність, х
Додаткові характеристики
  • Водонепроникний, 12 рівнів яскравості, робочий діапазон температур -41 ° - +71 °C
Комплектація
  • Серветка для оптики (1), інструкція (1), ключ універсальний (1), Батарейка (1), Рукоятка (1), Перехідник (1), Кейс (1)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення