приціл оптичний Swarovski Z8i 2,3-18x56 SR сітка BRX-I

приціл оптичний Swarovski Z8i 2,3-18x56 SR сітка BRX-I

Продавець:Krop Security

4.9/5  ( 135 оцінок )

189 599

162 050

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Нове покоління приладів Swarovski Z8i — зразок ідеального поєднання новітніх технологій і фірмових стандартів якості компанії SWAROVSKI OPTIK. Реалізація 8-кратного збільшення в тонкій центральній трубці діаметром 30 мм, велике поле зору та максимально точне кольоропередавання, вдосконалена ергономіка та компактні розміри забезпечують максимальну універсальність нових приладів Swarovski Z8i.

Керування блоком підсвічування, з великими зручними кнопками регулювання, має 2 режими: «день» і «ніч». Тривале натискання на одну з кнопок регулювання вмикає режим автоматичного визначення рівня яскравості. У разі повторного ввімкнення підсвітки автоматично встановлюються останні обрані параметри яскравості.

Система контролю підсвічування сітки SWAROLIGHT може самостійно вимикати та вмикати підсвітку центральної точки, що істотно продовжує термін експлуатації елементів живлення. За бічного нахилу приладу на понад 30° і за вертикального нахилу (вверх або вниз) на 70° і більше — підсвітка вимикається, і автоматично вмикається під час повернення зброї в позицію пострілу.

Блок підсвітки також автоматично вимикається, якщо не використовується впродовж 3 годин удень або 5 годин вночі.

У приладах Swarovski Z8i використовуються фторовмісні лінзи високої роздільної здатності, що гарантує максимальну кольоропередачу, чудову чіткість і контрастність зображення.

Спеціальне водовідштовхувальне покриття SWAROCLEAN не дає змогу волозі накопичуватися на поверхні лінз.

Застосування покриттів SWAROTOP і SWARODUR зменшують поверхневе відбиття світла до 0,2% і забезпечують світлопроникність приладів Z8i на рівні 93%, що особливо важливо в умовах недостатнього освітлення.

Настроювана балістична турель BTF (продається окремо) встановлюється без жодних інструментів, поєднується з усіма приладьними марками та істотно розширює можливості приладу. Турель може використовуватися як верхній або бічний барабан поправок, і комплектується стандартним набором кілець із мітками, а також змінною шкалою для вітрових поправок.


Завдяки великому діаметру об'єктива 56 мм і високій якості оптики модель приладу Z8i 2,3-18 може бути використана навіть в умовах дуже поганого освітлення.

Висока кратність 18x, чудова контрастність і деталізація зображення дають змогу здійснювати точні постріли на найбільшій дистанції.

Характеристики

Додаткові характеристики
  • Відбудова від паралаксу від 50 м
Комплектація
  • Захисні кришки (1), Серветка (1), Інструкція (1), Вставка гумова для інтегрованої шини (1), Батарейка (2)
Країна реєстрації бренду
  • Австрія
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення