Ніж Фінка у Шкіряному чохлі ГЕРБ УКРАЇНИ з Подовженим лезом та Гардою GW 024UA-L

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 140

Ніж Фінка у Шкіряному чохлі ГЕРБ УКРАЇНИ з Подовженим лезом та Гардою GW 024UA-L

Продавець:Eholov

4.9/5  ( 135 оцінок )

1 686

1 349

Є в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Фінка у Шкіряному чохлі ГЕРБ УКРАЇНИ з Подовженим лезом та Гардою GW 024UA-L

Вважають, що так звані "фінки" ведуть своє походження від традиційного фінського ножа puukko. Це справді давно і добре відомий вид ножа.

Найбільш відомий в Україні ніж цього типу – так звані «Фінка армійська» або «Ніж пластуна». Цей легендарний бойовий ніж із характерним скосом обуха та S-подібною гардою став прообразом безлічі сучасних наслідувань та інтерпретацій.

Особливості конструкції ножа GW 024UA-L:

- Клинок ножа виготовлений із сталі 440С.

- 440С - розроблена в США корозійностійка хромиста сталь, відома своєю високою зносостійкістю, міцністю та твердістю. Для виготовлення клинків така сталь використовується з другої половини 60-х років. На сьогодні це дуже популярний та гідний ножовий матеріал.

- Сталь 440С – досить тверда сталь, ножі з неї відмінно ріжуть і довго не тупляться. Основна перевага клинка такого типу - це хороша якість різу і висока проникаюча здатність при колючих ударах. Для забезпечення поперечної жорсткості клинок забезпечений долами і має фальшлез.

- Форма клинка багато в чому повторює лезо історичного прообразу цього ножа - фінки армійської. Довжина клинка 140 мм, форма - clip point (та сама "щучка"), спуски увігнуті, є доли.

- Деревина, що використовується при виготовленні рукояті, пройшла попередню обробку і стійка до впливу вологи, гниття і шкідників.

- На рукоятці ножа нанесено гравіювання Герба України – Тризуб!

- У рукояті передбачено отвір під темляком. Темляк дозволить вивільнити пальці руки для виконання будь-якої роботи, не випускаючи ножа з руки.

- У комплект поставки ножа входять 2 поясні чохли (з якісної натуральної шкіри вищого гатунку та щільної тканини Cordura) зі спеціальною петлею для перенесення ножа на поясі, стійкі до стирання та механічних навантажень.

Якщо вам потрібен хороший туристичний ніж, варто звернути свою увагу на GW 024UA-L. Мало того, що він досить зручний і оснащений цілком функціональним лезом з якісної сталі. Одна з серйозних "фішок" цього ножа його гарда - елемент вкрай корисний, що значно підвищує безпеку власника ножа.

Характеристики:

Вид ножа: нескладний

Загальна довжина, мм: 260

Довжина леза, мм: 140

Довжина рукояті, мм: 120

Товщина леза, мм: 2,35

Ширина леза, мм: 22

Марка сталі: 440C

Твердість сталі, HRC: 57-58

Поверхня леза: MIRROR POLISH

Матеріал рукояті: МЕТАЛ, ДЕРЕВО

Товщина рукояті, мм: 24

Матеріал чохла: Натуральна шкіра вищого гатунку

Маса, Г: 161

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 22
Товщина клинка, мм
  • 2.35
Матеріал клинка
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».