Ніж Victorinox Ranger 1.3763.3

1 відгук Код:  389950665
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 910

Ніж Victorinox Ranger 1.3763.3

1 відгук Код:  389950665

Колір: Чорний

Продавець:4Line

4.7/5  ( 378 оцінок )

3 098

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ніж Victorinox Ranger 1.3763.3 – кишеньковий ніж 91 мм (середній розмір) швейцарського виробництва із 21 функцією. Інструмент, який впорається з будь-яким завданням, наприклад, розпилюванням дерева або обробкою металу. Під час роботи на дачі та у туристичних походах стане чудовим союзником. Вага 118 р.
Кількість функцій: 21
Довжина у складеному вигляді: 91 мм
Довжина леза: 70 мм
Ширина у складеному вигляді: 27 мм
Товщина: 23 мм
Вага: 118 г
Колір: чорний
Марка сталі: нержавіюча сталь
Тип замку: Slip-joint
Матеріал рукояті/накладок: целідор/ABS-пластик

Характеристики

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 910
Тип замка
  • Slip joint
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Инна
    Відгук від покупця. Продавець: 4Line. Колір: Червоний

    Отличный нож, функциональный, очень острый, части ножа ходят туго, тяжело открывать, но думаю время это исправит. Красивый и многофункциональный, дефектов нет,вобщем один восторг от покупки!
    Продавец культурный, правда ответил на мой вопрос про товар не сразу , а через несколько дней, цена на товар за это время выросла, но продавец вежливо оставил для моей покупки ту цену какая была на момент вопроса (то есть до подорожания), это радует! Ещё в подарок к году был кожаный черный чехол, его можно одеть на пояс. Мужу подарок ко дню рождения очень понравился! Спасибо большое продавцу за сервис и за подарок! Рекомендую именно этого продавца.

    Переваги:
    Нож шикарный, продавец ответственный
    Недоліки:
    Нет

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».