Лінза ESS змінна ICE NARO Hi-Def Copper Єдиний

Лінза ESS змінна ICE NARO Hi-Def Copper Єдиний

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 504 оцінок )

1 889

1 689

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Змінна лінза для захисних окулярів "ESS ICE". Одна дана лінза "ESS ICE Hi-Def Copper Lenses" може успішно замінити комплект із трьох лінз, призначених для різного рівня та якості освітленості (димчастий, жовтий, прозорий). Збільшує контрастність та сприйняття блакитного та зеленого кольору. Використовується за умов середньої освітленості. Лінза має запатентовану технологію "ESS Modular Technology", яка дозволяє оперативно замінювати лінзи в окулярах. Забезпечує 100% захист від ультрафіолету UVA/UVB та відповідає стандартам "ANSI Z87.1-2010" та "MIL-PRF-31013 (пункт 3.5.1.1)".
Увага! Дана лінза підходить тільки до моделі захисних окулярів "ESS ICE". Якщо у вас є модель захисних окулярів "ICE NARO", тоді Вам необхідно замовляти іншу модель лінз. Будь ласка, двічі перевірити Вашу модель захисних окулярів, перш ніж розмістити замовлення.

Компанія ESS є єдиним уповноваженим емітентом захисних окулярів та масок для морської піхоти США (United States Marine Corp), а також є провідним чи єдиним уповноваженим постачальником для кожної з інших галузей міністерства оборони США (US Department of Defense) ), та вибором військовослужбовців та інших захисників у більш ніж 100 країнах світу. Компанія ESS гордо стоїть за кожним своїм продуктом, який виготовляється на сертифікованій американській фабриці (ІSO 9001:2008).
Девіз компанії ESS: «Built for Battle. Tough for Life.» («Створено для битви. Витривалі в житті.») < /center>

Характеристики

Матеріал лінз
  • Полікарбонат 2.4mm
Додаткові характеристики
  • Hi-Def Copper, Єдиний
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами