Пояс 5.11 Tactical Maverick Battle Belt (Kangaroo) XL

Пояс 5.11 Tactical Maverick Battle Belt (Kangaroo) XL

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 462 оцінок )

9 849

8 849

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

В останні кілька років повсюдне використання так званого тактичного пояса Rigger's Belt, або по-нашому "Страхувальний ремінь", стає все більш популярним, що, швидше за все, викликане розвитком технологій виробництва, його функціональністю і міцністю, і модою. Особливо позитивно вплинув випуск канадським брендом AustriAlpin алюмінієвої пряжки Cobra, хоча раніше подібні пряжки вже випускалися компаніями Peltz, Kong, Edelrid і т.д. До появи пряжки Cobra, у військових страхувальних ременях використовувалася овальна або прямокутна пряжка з пересувним фіксатором посередині, яка затискалася під натягом. Щоб розстебнути такий пояс необхідно повністю відкріпити вільний кінець від липучки і витягнути його через пряжку і шліци штанів. Природно, цей метод не назвеш найшвидшим та найзручнішим. Пряжка Cobra вирішила цю проблему, що дозволило використовувати страховий пояс як для підтримки штанів, так і в різних розвантажувальних системах.

Офіційний продаж тактичного ременя 5.11 Maverick Assaulters Belt від компанії 5.11 Tactical стартував у перший місяць весни, на сьогоднішній день пояс пропонується у повністю чорному та фірмовому піщаному кольорі Sandstone. Що відрізняє 5.11 Maverick Assaulters Belt від звичайного ременя Operator Belt, який коштує вдвічі дешевше? Ну, по-перше, ремінь 5.11 Maverick Assaulters Belt значно щільніший і важчий. По-друге, ширина та товщина нейлонового ременя значно перевершує Operator Belt. Ремінь виконаний у два шари, товщина одного шару - 2 мм, шари прошиті в п'яти місцях по всій довжині пояса, максимальна ширина пояса досягає 45 мм.

Саме наявність спеціальної посиленої лямки, до якої можна прикріпити карабін, робить пояс 5.11 Maverick Assaulters Belt страхувальним. Нейлонова лямка прошиті в 10 місцях, в інших страхових поясах також використовується важча повністю металева пряжка, яка додатково фіксується стрічкою на липучці, що не дає їй "бовтатися" і стукати.

Пряжка повністю виготовлена з алюмінієвого сплаву 7075-T6, вона здатна витримати максимально зусилля 9 кН (≈918 кг). Механізм замикання досить простий і ефективний, нагадує пряжки ременів безпеки в автомобілях, запірна мова з двома гачкоподібними зачепами вставляється в корпус і автоматично фіксується двома пружними фіксаторами. Звільняється запірна мова миттєво, шляхом одночасного затискання двох фіксаторів. Фіксатори мають закруглену форму, що захищає від зачепів за елемент спорядження. Розстебнути пряжку неможливо, що зачепився одним із фіксаторів.

Огляд тактичного поясу

Характеристики

Матеріал
Додаткові характеристики
  • Kangaroo, Xl
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами