Кулі пневматичні Coal PMP кал. 4.5 мм, вага – 0.52 г, 150 шт./пач., точні кульки пневматики, для полювання

2 відгуки

Код:  390406686

Кулі пневматичні Coal PMP кал. 4.5 мм, вага – 0.52 г, 150 шт./пач., точні кульки пневматики, для полювання

2 відгуки

Код:  390406686

Продавець:BRN-X

4.9/5  ( 138 оцінок )

417

Є в наявності

13

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кулі пневматичні Coal PMP кал. 4.5 мм, вага – 0.52 г, 150 шт./пач., без свинцю, точні кульки для потужної пневматики, для полювання

Coal PMP - дуже швидкі, потужні та точні двокомпонентні кульки калібру 4.5 мм для стрільби з потужної пружинної пневматичної зброї та PCP-гвинтівок. Підходять для середніх і далеких дистанцій (до 50 м). Точні кульки із загостреною голівкою, вага 0.52 грама, за заявою виробника, насамперед підходять для полювання. Кульки являють собою комбінацію полімерного матеріалу і металу (пластиково-металеві), де метал не контактує зі стволом вогнепальної зброї. Таким чином, забезпечується досягнення найкращих балістичних якостей і довготривала безвідмовна робота зброї.

Незмінність маси куль

Кулі COAL мають чудову точність маси. У кожній виробничій партії гарантована мінливість у масі максимум 0.004 г для куль калібру 4.5 мм (.177). Отже, досягається максимально можлива балістична точність кульки.

Не забувайте, що хоча пневматична зброя калібру 4.5 мм продається без дозвільних документів, вона однаково становить небезпеку для здоров'я людей і тварин!

Характеристики

  • Виробник: COAL (Словенія)
  • Тип зброї: пневматична
  • Калібр: 4.5 мм /.177
  • Тип боєприпасу: комбінована куля (пластик + метал, без свинцю)
  • Тип форми кулі: загострена конічна головка
  • Вага кулі: 0.52 г/8.02 гран
  • Дульна енергія зброї: до 25 Дж
  • Максимальна відстань: 50 м
  • Кількість у пачці: 150 шт.

Про бренд COAL

Коріння сучасного виробництва куль COAL для пневматичної зброї зникають у 1960-ті роки. У 1960 році пан Кофек Степан, льотчик військової академії та фахівець з обслуговування механічних машин, а також експерт із технології виробництва куль для пневматичної зброї, почав конструювати свою власну технологію виробництва куль. Остаточний варіант цієї технології був завершений 1980 року. Після декількох років пробного виробництва регулярне виробництво почалося 1984 року. Це були найкращі кульки для пневматичної зброї, вироблені в колишній Югославії. До 1989 року кульки вироблялися для потреб Хорватської асоціації стрільців і ринку колишньої Югославії.

1993 року була створена сімейна компанія COAL ltd. у Словенії, у якій племінники пана Кофека, Степан Йоже та Мілан Кофек, почали виробництво куль для пневматичної зброї за новою розробленою технологією. У результаті були розроблені нові кульки для пневматичної зброї з комерційною назвою "White pellets". Свинцеві кульки *WP*, названі "білими" через екстремальний металічний блиск пульки, мають чудові балістичні якості.

Після понад 25-річного досвіду у виробництві куль для пневматичної зброї, яку було розпочато 1993 року як сімейний бізнес, сьогодні асортимент продукції COAL охоплює виробництво куль для пневматичної зброї різних типів і калібрів.

Характеристики

Калібр
Тип куль
Кількість в упаковці
Вид
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення